i ja madziu jestem rad że nie masz westy,,,ważne jest ,że my mamy tych akcji pod dostatkiem,,im miej będziemy mieli takich po drodze jak ty madziu tym lepiej,,,pozdr
Autor | ~obi wan [178.216.139.*] 2013-10-06 14:42 /Zobacz wątki dotyczące FLUID
Autor | ~obi wan [178.216.139.*] 2013-09-30 15:10 Zobacz wątki dotyczące FLUID
[X]
2013-10-04
21:30 FLUID: Zatwierdzenie wniosku FLUID S.A. o dofinansowanie w ramach I rundy aplika...
2013-09-25
22:31 FLUID: Zawarcie umowy współpracy
2013-08-14
19:12 FLUID: Raport kwartalny za II kwartał 2013 roku Fluid SA
więcej..
edek - nie produkuj się - leszcze się już wysypały:) niestety nie zdążyłem dokupić
a w to co piszesz o Jokerze i Misie - nie wierzę - musieliby ze spółki 2 tygodnie wychodzić żeby wyjść
a tak w ogóle to ty masz jeszcze akcje czy już się wysypałeś?
Przecież rozmawiacie normalnie,
wyjaśnienie za i przeciw ,
nienawidzę tego typu naganiaczy tyczącej tej
czy też innej spółki .
Za dużo kiedyś wtopiłem przez takie paskudztwo .
..to zaczynamy znowu tydzień od tko 0,70,,,zobaczymy co nasza spółdzielnia dzisiaj wymyśli,?od czego zaczną ....ale na pewno 7 się pojawią i liczba 750 lub 740 zł i jeszcze może zlecenie za 1 złoty,szpece od kręcenia!!!!!!!!!!!
pomyśl co daje weście sama umowa stowarzyszeniowa,,,ja nie mam złudzeń,że to kwestia czasu jak tu będzie przełom,,ile pieniędzy zostanie w kasie jak nie będzie ceł,nowe rynki zbytu na akumulatory,,wystarczy dobry marketing, produkty mają bardzo dobrej jakości, tania produkcja w ukrainie to wszystkow przyszłości przełoży się nam na kurs,,,a,że nasi spece przygotowali taki debiut to inna sprawa,,powinni za to siedzieć,,,