• obligacje seri X Autor: ~mietek64 [77.254.220.*]
    mieli wykupić a tu dalej cisza
  • Re: obligacje seri X Autor: ~Achtung [94.254.145.*]
    Krew się poleje.
  • Re: obligacje seri X Autor: ~załamany [89.77.59.*]
    Zobaczycie ,spadniemy do poziomów 0,05 - 0,09.
    Wzrosty były zupełnie nieuzasadnione ..co zresztą już rynek wycenia :((((
  • Re: obligacje seri X Autor: ~WN [77.222.254.*]
    Pisalem o tym od dawna. Tylko powazny inwestor , duza firma kosmetyczna , ruszyl by mega kursem , tak to ryzykowna , jak widzimy "zabawa"
  • Re: obligacje seri X Autor: ~rzeczywistość [83.22.247.*]
    Niestety cena / WK 3.72 .Jeśli ktoś się faktycznie interesuje giełdą, to chyba nie muszę tłumaczyć co oznacza w/w wskaźnik.
    Myślę ,że kurs zatrzyma się na poziomie ok 0,07 i stanie w długim trendzie bocznym.
  • Re: obligacje seri X Autor: ~lieutenant [93.154.163.*]
    Wyslalem dzis zapytanie o termin splaty do pani odpowiedzialnej za kontakty z inwestorami. Odpowiedzi dotychczas brak
  • Re: obligacje seri X Autor: ~wehrwolf [5.173.33.*]
    W dniu 7 października po wcześniejszym zawarciu porozumienia z Miraculum i spłacie w sierpniu pierwszej raty obligacji serii X, otrzymałem przelew od spółki pozostałej reszty swoich należności wraz z odsetkami ustawowymi. Nie wprowadzajcie inwestorów w błąd, bo ja nie mam im nic do zarzucenia. A kontaktować polecam się z panią Justyną Strugacz, która odpowiada w spółce za relacje inwestorskie, jest ona dostępna pod tel: 696 006 736.
  • Re: obligacje seri X Autor: ~lieutenant [94.40.32.*]
    Ja nie zawarłem żadnego porozumienia więc chyba zwrot powinien nastąpić przez KDPW, czy tak? Kasy nie ma do dziś. A może ktoś dostał zwrot?
  • Re: obligacje seri X Autor: ~wehrwolf [109.243.153.*]
    W przypadku braku podpisania porozumienia ze spółką zwrot następuje poprzez KDPW. Z tego co przekazała mi pani Strugacz wynika, iż procedura ta trwa trochę dłużej, niemniej wkrótce również powinni ujrzeć swoje należności na rachunkach.
  • Re: obligacje seri X Autor: ~lieutenant [94.40.32.*]
    To miło, że choć Pani Strugacz na moje maile odpowiada rzadko, to jednak znalazł się ktoś, kto w jej imieniu podzielił się wiedzą na tym forum :-).
[x]
MIRACULUM 0,00% 0,63 2026-04-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.