no wg scenariusza narazie wiec teraz zjazd, chyba ze sie wkurzą ze znamy ich plan haha. pozdrawiam. ja wychodze .i nie wracam spolka zbyt wysokiego ryzyka jak dla mnie .
Wszystko co mega dopiero przed nami. Po pierwsze PCG jednostkowo dopiero co zostanie wydzielony, a promocje systemow erp czy dbi dopiero rozpoczyna na wieksza skale
10 pazdziernika to znamienna data dla PCG. W zeszlym roku tez niejaki Jan nie wierzyl w spolke. Technicznie PCG jest w rocznej konsolidacji i wybicie moze byc znaczne, nie stac mnie, by siedziec obok.
Fundamentalnie 10 pazdziernika tez wazny dla spolki, to nowy rozdzial -PCG jako grupa kapitalowa o nowej nazwie, nowych perspektywach i z nowa spolka zalezna.
Jedyne co może być ryzykiem to USA i gdyby tam się coś zadziało to faktycznie rynek zwali się i to głęboko.
Ludzie mają za dużo gotówki z którą nie mają co zrobić, więc nawet jak jedne rączki sprzedadzą to drugie zaczną kupować.
Co do samego PCG to jednak wskaźnik akumulacji cały czas u niego rośnie więc chyba nie ma jakiegoś wielkiego zagrożenia nawet jak spadnie to ile do 1,54 może.
Rynek GIS jest bardzo obiecujący zobacz na notowania GARMIN.
Można by bawić się w sprzedawanie na górkach i odkupowanie na dołkach ale tu pojawia się problem, jak żonglujesz tysiącami akcji to da radę, jak idzie o setki tysięcy to niestety nie.
ja jestem graczem i dla mnie 1,54 to kleska.Jesli ty nalezysz do tej tluszczy co trzymaja w nieskonczonosc do jakis bajecznych, histirycznych poziomow to twoje prawo .Masz ciepla posade to usprawiedliwia takie myslenie.
prawe ramie już prawie uksztaltowane,dzis albo od przyszłego tygodnia ostry zjazd.
potwierdzenie tego scenara będzie zamkniecie nie większe jak 1,86
takie moje zdanie jest