• Uwaga buduja RGR!!! Autor: ~jan [31.175.170.*]
    w pon lekko do gory ,a od worku-srody ostro w doo.tak mi wychodzi z kresek.
  • Re: Uwaga buduja RGR!!! Autor: ~Marky [87.206.156.*]
    Dziwne by to było, nie ma podstaw ale cholera wie.
  • Re: Uwaga buduja RGR!!! Autor: ~jan [94.254.145.*]
    1,73 to cena ewntualnwgo zakupu w przyszlym tygodni(maksymalna oczywiscie) takie moje zdanie jest.
  • Re: Uwaga buduja RGR!!! Autor: ~Marky [87.206.156.*]
    Ale jaki to by miało sens niedawno było odwrócone RGR takie formacje są zwykle średnio terminowe
  • Re: Uwaga buduja RGR!!! Autor: ~jan [164.127.237.*]
    ostatnio tez byles sceptykiem ,a jednak było
  • Re: Uwaga buduja RGR!!! Autor: ~Marky [193.202.91.*]
    A to fakt :)
  • Re: Uwaga buduja RGR!!! Autor: ~rfa [95.160.96.*]
    no wg scenariusza narazie wiec teraz zjazd, chyba ze sie wkurzą ze znamy ich plan haha. pozdrawiam. ja wychodze .i nie wracam spolka zbyt wysokiego ryzyka jak dla mnie .
  • Re: Uwaga buduja RGR!!! Autor: ~jan [164.127.237.*]
    pisałem,ze lekkie podbicie a potem zjazd kolego- np. od jutra
  • Re: Uwaga buduja RGR!!! Autor: ~rafi [176.107.175.*]
    Szykuje się mega kwartał pod względem przychodów i zysku netto ( w ujęciu skonsolidowanym i jednostkowym)
  • Re: Uwaga buduja RGR!!! Autor: ~jan [31.174.157.*]
    to kupuj kolego inni naprawdę nie sa głupsi od ciebie i wiedza co maja zrobić;)
  • Re: Uwaga buduja RGR!!! Autor: ~pluto85 [188.147.188.*]
    Wszystko co mega dopiero przed nami. Po pierwsze PCG jednostkowo dopiero co zostanie wydzielony, a promocje systemow erp czy dbi dopiero rozpoczyna na wieksza skale

http://www.pcguard.pl/index.php?t=art&cat_id=1&y=2013&art_id=216

Po drugie Imagis przebudowuje system sprzedazy map europy, by rozpoczac ekspansje zagraniczna

http://www.mapamap.pl/news/121312

jak narazie wznowili sprzedaz tylko na system windows ce

http://www.mapamap.pl/news/135770
    czyli spieszyć się nada;)

kto nie wyjdzie przed to zostanie z ....no powiedzmy 1/3 kapitalu
    Chyba nie będzie tak źle - trzeba luzu, zobaczymy co powiedzą na Walnym to już w Czwartek.
    patrz teraz na rynek ,korekta jest nie wyjeta ,a usa postawia kropke nad i .
    nie cztales parkietu ,poziom 50 tys idealny do zamykania pozycji.

tu wza i decyzje to będzie akcelerator spadkow.

spojrz na historyczne dlugosci trendu,ta dziś to idealna krzywa do jego zmiany.
    10 pazdziernika to znamienna data dla PCG. W zeszlym roku tez niejaki Jan nie wierzyl w spolke. Technicznie PCG jest w rocznej konsolidacji i wybicie moze byc znaczne, nie stac mnie, by siedziec obok.

Fundamentalnie 10 pazdziernika tez wazny dla spolki, to nowy rozdzial -PCG jako grupa kapitalowa o nowej nazwie, nowych perspektywach i z nowa spolka zalezna.
    Niejaki jan napisal 3 pazdziernika 2012 roku:

"Z takiego uksztaltowania MACD nigdy nie widzialem wybicia gora ,jesli ktos zna taki przypadek to prosze mi wskazac spolke ."

8 pazdziernika 2012 dodatkowo: "pcg dlugo ,dlugo w bezruchu -macd paskudne:) "

Od 9 pazdziernika 2012 do 9 listopada 2012 PCG urusl z 0,95 do 1,95 zl.
    Jedyne co może być ryzykiem to USA i gdyby tam się coś zadziało to faktycznie rynek zwali się i to głęboko.
    Ludzie mają za dużo gotówki z którą nie mają co zrobić, więc nawet jak jedne rączki sprzedadzą to drugie zaczną kupować.
    Co do samego PCG to jednak wskaźnik akumulacji cały czas u niego rośnie więc chyba nie ma jakiegoś wielkiego zagrożenia nawet jak spadnie to ile do 1,54 może.
    Rynek GIS jest bardzo obiecujący zobacz na notowania GARMIN.

Można by bawić się w sprzedawanie na górkach i odkupowanie na dołkach ale tu pojawia się problem, jak żonglujesz tysiącami akcji to da radę, jak idzie o setki tysięcy to niestety nie.
  • Re: Uwaga buduja RGR!!! Autor: ~jan [109.243.142.*]
    ja jestem graczem i dla mnie 1,54 to kleska.Jesli ty nalezysz do tej tluszczy co trzymaja w nieskonczonosc do jakis bajecznych, histirycznych poziomow to twoje prawo .Masz ciepla posade to usprawiedliwia takie myslenie.
  • Re: Uwaga buduja RGR!!! Autor: ~terran [46.215.78.*]
    To chyba odwrotnie. Jak masz ciepłą posadę możesz sobie grać
  • Re: Uwaga buduja RGR!!! Autor: ~jan [5.173.66.*]
    prawe ramie już prawie uksztaltowane,dzis albo od przyszłego tygodnia ostry zjazd.
    potwierdzenie tego scenara będzie zamkniecie nie większe jak 1,86
    takie moje zdanie jest
[x]
PCGUARD -19,31% 1,17 2017-10-03 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.