Wcześniej jak pisałem o RESPLICIE to dostawałem od razu ripostę że to celowo bo
chce tanio kupić a teraz co po 1grosz sypią ile kto chce.
Przypominam jest w wolnym obrocie ok 300ml akcji wraz wierzycielami .
Nie po to się układali i redukowali dług o 30% by teraz odkupić po 10gr jak niektórzy tu
piszą .Będzie RESPLIT i każdy straci jak na innych śmieciach.
Kto kupi po 1gr zapewne straci 80% po RESPLICIE
Dnia 2013-10-05 o godz. 20:36 ~baca napisał(a):
> Chłopie ogarnij się i idź się prześpij. Jaki resplit. Nie
> po to drukowali,żeby od razu robić resplit. !!!!!
Ja nawet wolalbym resplit bo gdyby teraz scalili 25 akcji w jedna to milibysmy jakies 25 mln akcji a cene wyjsciowa 25 groszy co przy takim free flocie spowodowaloby ze kurs szybciutko powedrowalby na 2 zl bo upadlosci juz nie ma a ja nie sprzedam po groszu bo bralem po 13 przed splitem wiec mam papier praktycznie za pol grosza na obecna chwile wiec nawet jakby resplit zrobili to nigdy juz ponizej 25 groszy nie bedzie.Ja mam czas poczekam cos czuje ze za te kilka milionow akcji ladny grosz bedzie a w przyszlym roku wycena bedzie o wiele lepsza.
Coś ci się pokręciło zapomniałeś że jest obecnie 1mld 600ml nie patrz na to co pisze
w bankierze dodaj sobie te za waranty a to razem nawet 1do 25 daje ok 70ml ico???
Wychodzi 7ml w wolnym obrocie za długi dostali 350ml podziel na 25 to daje razem ok
20ml .A teraz wyciąg to na 2zł niestety jesteś już w plecy jak i ja .
Naganiacze i inne przybłędy bez akcji zastanówcie się co piszecie. Na papierze są tacy co brali przed splitem po 12 gr , 20 gr.... ale również po 1 zł. a może i wyżej. Tutaj będzie jazda ale dopiero wtedy , gdy pójdą infa ze spółki. Przede wszystkim kto wszedł, oraz po ile pójdą akcje następnych serii. A wy naganiacze dalej straszcie.!!!!!!!!!!!!!!!
Ty kopytko moze i straciles ale nie ja bo ja nawet jak wywale po groszu to mam prawie 100% zarobku wiec mi sie nie pali ze sprzedaza bo po grochu zawsze zdaze oddac ale wole poczekac bo cos czuje ze za te pare baniek to bedzie ladna chata.
Dnia 2013-10-06 o godz. 17:50 ~baca napisał(a):
> Naganiacze i inne przybłędy bez akcji zastanówcie się co
> piszecie. Na papierze są tacy co brali przed splitem po 12
> gr , 20 gr.... ale również po 1 zł. a może i wyżej. Tutaj
> będzie jazda ale dopiero wtedy , gdy pójdą infa ze spółki.
> Przede wszystkim kto wszedł, oraz po ile pójdą akcje
> następnych serii. A wy naganiacze dalej
> straszcie.!!!!!!!!!!!!!!!
> Jak myślicie jak bęzie? Jak pani prezes mówiła czyli duże
> dywidendy ,zysk itd?pozdr
Może wejdzie do nas Patrowicz -patrowicz -8- patrowicz-5bb--*patrowicz-%-patrowicz-Patrowicz -patrowicz -8- patrowicz-5bb--*patrowicz-%-patrowicz-%%patrowicz -8- patrowicz-5bb--*patrowicz-%-patrowicz-Patrowicz -patrowicz -8- patrowicz-5bb--*patrowicz-%-patrowicz-%%Patrowicz -patrowicz -8- patrowicz-5bb--*patrowicz-%-patrowicz-Patrowicz -patrowicz -8- patrowicz-5bb--*patrowicz-%-patrowicz-%%patrowicz -8- patrowicz-5bb--*patrowicz-%-patrowicz-Patrowicz -patrowicz -8- patrowicz-5bb--*patrowicz-%-patrowicz-%%-%-patrowicz-Patrowicz -patrowicz -8- patrowicz-5bb--*patrowicz-%-patrowicz-%%Patrowicz -patrowicz -8- patrowicz-5bb--*patrowicz-%-patrowicz-Patrowicz -patrowicz -8- patrowicz-5bb--*patrowicz-%-patrowicz-%%patrowicz -8- patrowicz-5bb--*patrowicz-%-patrowicz-Patrowicz -patrowicz -8- patrowicz-5bb--*patrowicz-%-patrowicz-%%Patrowicz -patrowicz -8- patrowicz-5bb--*patrowicz-%-patrowicz-Patrowicz -patrowicz -8- patrowicz-5bb--*patrowicz-%-patrowicz-%%patrowicz -8- patrowicz-5bb--*patrowicz-%-patrowicz-Patrowicz -patrowicz -8- patrowicz-5bb--*patrowicz-%-patrowicz-%%
Dnia 2013-12-13 o godz. 13:11 ~Tybet. napisał(a): > Dnia 2013-10-06 o godz. 17:50 ~baca napisał(a): > > Naganiacze i inne przybłędy bez akcji zastanówcie się co > > piszecie. Na papierze są tacy co brali przed splitem po 12 > > gr , 20 gr.... ale również po 1 zł. a może i wyżej. Tutaj > > będzie jazda ale dopiero wtedy , gdy pójdą infa ze spółki. > > Przede wszystkim kto wszedł, oraz po ile pójdą akcje > > następnych serii. A wy naganiacze dalej > > straszcie.!!!!!!!!!!!!!!! > > Jak myślicie jak bęzie? Jak pani prezes mówiła czyli duże > > dywidendy ,zysk itd?pozdr > Może wejdzie do nas Patrowicz -patrowicz -8- > patrowicz-5bb--*patrowicz-%-patrowicz-Patrowicz -patrowicz -8- > patrowicz-5bb--*patrowicz-%-patrowicz-%%patrowicz -8- > patrowicz-5bb--*patrowicz-%-patrowicz-Patrowicz -patrowicz -8- > patrowicz-5bb--*patrowicz-%-patrowicz-%%Patrowicz -patrowicz -8- > patrowicz-5bb--*patrowicz-%-patrowicz-Patrowicz -patrowicz -8- > patrowicz-5bb--*patrowicz-%-patrowicz-%%patrowicz -8- > patrowicz-5bb--*patrowicz-%-patrowicz-Patrowicz -patrowicz -8- > patrowicz-5bb--*patrowicz-%-patrowicz-%%-%-patrowicz-Patrowicz -patrowicz > -8- patrowicz-5bb--*patrowicz-%-patrowicz-%%Patrowicz -patrowicz -8- > patrowicz-5bb--*patrowicz-%-patrowicz-Patrowicz -patrowicz -8- > patrowicz-5bb--*patrowicz-%-patrowicz-%%patrowicz -8- > patrowicz-5bb--*patrowicz-%-patrowicz-Patrowicz -patrowicz -8- > patrowicz-5bb--*patrowicz-%-patrowicz-%%Patrowicz -patrowicz -8- > patrowicz-5bb--*patrowicz-%-patrowicz-Patrowicz -patrowicz -8- > patrowicz-5bb--*patrowicz-%-patrowicz-%%patrowicz -8- > patrowicz-5bb--*patrowicz-%-patrowicz-Patrowicz -patrowicz -8- > patrowicz-5bb--*patrowicz-%-patrowicz-%% okiii
Do wzrostów tutaj i to grubych brakuje tylko jednej z 2 rzeczy:
-kierunku w jakim pójdzie ta spółka i umów które to potwierdzą
-nazwiska inwestora lub nazwy podmiotów które weszły w tą spółkę
To gwarantuje wybicie, jeśli byłby to patro (w co raczej wątpię) to wzrost w okolice 0,80 -1 zł spokojnie by podskoczyło, ale jeśli byłby to inwestor z prawdziwego zdarzenia to może przełamać i okolice 2zł. Aby spółka nie została zlikwidowana zatrudniono naprawdę niezłych fachowców. Teraz musimy już tylko czekać na konkrety.
Dnia 2013-10-06 o godz. 20:51 ~baca napisał(a):
> No oczywistym jest ,że do 2zł, a nawet 1 zł. nie podciągną.
> Ale dobre i 20 groszy, co nie !!!!!!!!!
Dnia 2013-10-05 o godz. 14:25 ~kopytko napisał(a):
> Wcześniej jak pisałem o RESPLICIE to dostawałem od razu
> ripostę że to celowo bo
chce tanio kupić a teraz co po
> 1grosz sypią ile kto chce.
Przypominam jest w wolnym
> obrocie ok 300ml akcji wraz wierzycielami .
Nie po to się
> układali i redukowali dług o 30% by teraz odkupić po 10gr
> jak niektórzy tu
piszą .Będzie RESPLIT i każdy straci jak
> na innych śmieciach.
Kto kupi po 1gr zapewne straci 80% po
> RESPLICIE
Dnia 2013-10-05 o godz. 14:25 ~kopytko napisał(a): > Wcześniej jak pisałem o RESPLICIE to dostawałem od razu ripostę że to > celowo bo > chce tanio kupić a teraz co po 1grosz sypią ile kto chce. > Przypominam jest w wolnym obrocie ok 300ml akcji wraz wierzycielami . > Nie po to się układali i redukowali dług o 30% by teraz odkupić po 10gr > jak niektórzy tu > piszą .Będzie RESPLIT i każdy straci jak na innych śmieciach. > Kto kupi po 1gr zapewne straci 80% po RESPLICIE PATROWICZ