nie przejmuj się, nie zawsze jest pod górkę. Taka przecipa co się niżej wpisał, utopił na Goldwyn, Depend, PSA i kilku innych a popatrz jak mu humor dopisuje. ;-)
df=enuch, naprawde, mylisz mnie z kimś:) Tylko nie rozumiem dlaczego. Poza tym nie widzisz różnicy jak pisał Rownowaga a jak Ja pisze?:) Widzisz z nim nie miałeś problemów, a ze mną masz, i nie jesteś w stanie odpowiedzieć na moje zarzuty:) No cóż..na trzecie imie masz kompleks od kompleksów które masz:)
Wiem df co to jest adres IP, wiem też co to jest zmienny adres IP o czym Ty nie masz bladego pojęcia. Poza tym na bankierze masz wyświetlane 3 pierwsze wartości adresu IP, nie masz ostatniej, a to oznacza że ten adres może być używany przez 256 internautów, oczywiście nie biore pod uwage tego że adres IP może być zmienny:) Uwierz mi że w tym przypadku jest zmienny:) Mam nadzieje że się dowiedziałeś czegoś nowego, skoro w szkole Cię tego nie nauczyli:) Ciesze się jak moge komuś pomagać swoją wiedzą i dzielić się nią:)
Coraz gorzej z Tobą df, chociaż myślałem że już gorzej się nie da:) Nerwy Ci puszczają i zaczynasz uzywać niewybrakowanych słów:) Ale to dobrze, bo pokazujesz nam poziom jaki masz czyli najniższy:) Rownowaga to był przy Tobie jak geniusz:)
Idzcie spac chlopaki juz prawie poludnie. Wasze nerwy i tak niewiele tu pomoga zapakowaliscie sie na gorce? Ile macie PSA? Co was sklonilo by w to wchodzic?
mój adwersarz napewno się ubrał ciepło. To nie pierwsza i zapewne nie ostatnia taka jego inwestycja. Ni, chyba, że już nie będzie miał za co tego kupować. Ja zaś, przestrzegam przed tym syfem od poziomu 20 gr.
Nie będe mówił czy kupiłem, , czy sprzedałem, czy nie. Bo i po co?:) Tutaj można wszystko pisać, np tak jak nasz df=eunuch, który kupił GCl po 4 gr i sprzedał po 10 zarabiając kilkadziesiąt tys zł, w dniu kiedy akcji poszło za 22 tys z tego większość po 11 groni:) Nasz kolega df ma problemy emocjonalne, i stara się wzbudzić w nas zazdrość jak mu to dobrze nie idzie na giełdzie. Dobrze że mieszka u mamusii bo ma przynajmniej co jeść bo na koncie golusio:)
df dał nam potwierdzenie że zarabia, jak napisał że 2 dni temu zarobił na GCL kilkadziesiąt tys:) Zarabia ale albo na Onecie albo w swojej wyobraźni, na pewno nie na rachunku maklerskim:)