• zdziwiony Autor: ~czesiu [37.225.103.*]
    Df-ie sledzisz mnie ?
  • Re: zdziwiony Autor: ~df [79.191.216.*]
    popłacz jeszcze trochę, jaki to na NC jest syf. Świetnie ci idzie :-)
  • Re: zdziwiony Autor: ~czesiu [37.225.103.*]
    Wiec dla ciebie NC jest tak zyczliwe ze tylko zarabiasz. No no tylko pozazdroscic.
    tak to jakoś jest. A ty tylko tracisz?
  • Re: zdziwiony Autor: ~czesiu [37.225.103.*]
    Smutna rzeczywistosc. Hm
    nie przejmuj się, nie zawsze jest pod górkę. Taka przecipa co się niżej wpisał, utopił na Goldwyn, Depend, PSA i kilku innych a popatrz jak mu humor dopisuje. ;-)
  • Re: zdziwiony Autor: ~Prześmiewca [78.8.128.*]
    df=enuch, naprawde, mylisz mnie z kimś:) Tylko nie rozumiem dlaczego. Poza tym nie widzisz różnicy jak pisał Rownowaga a jak Ja pisze?:) Widzisz z nim nie miałeś problemów, a ze mną masz, i nie jesteś w stanie odpowiedzieć na moje zarzuty:) No cóż..na trzecie imie masz kompleks od kompleksów które masz:)
    www.bankier.pl/forum/temat_dlaczego,12293642.html
    wiesz co to jest nr IP? Pewno nie wiesz.
    Wiem df co to jest adres IP, wiem też co to jest zmienny adres IP o czym Ty nie masz bladego pojęcia. Poza tym na bankierze masz wyświetlane 3 pierwsze wartości adresu IP, nie masz ostatniej, a to oznacza że ten adres może być używany przez 256 internautów, oczywiście nie biore pod uwage tego że adres IP może być zmienny:) Uwierz mi że w tym przypadku jest zmienny:) Mam nadzieje że się dowiedziałeś czegoś nowego, skoro w szkole Cię tego nie nauczyli:) Ciesze się jak moge komuś pomagać swoją wiedzą i dzielić się nią:)
    tylko ty jesteś niezmienny. Wciąż ten sam idiota z 4-ch spółek :-D
    Coraz gorzej z Tobą df, chociaż myślałem że już gorzej się nie da:) Nerwy Ci puszczają i zaczynasz uzywać niewybrakowanych słów:) Ale to dobrze, bo pokazujesz nam poziom jaki masz czyli najniższy:) Rownowaga to był przy Tobie jak geniusz:)
  • Re: zdziwiony Autor: ~momb [89.76.22.*]
    Idzcie spac chlopaki juz prawie poludnie. Wasze nerwy i tak niewiele tu pomoga zapakowaliscie sie na gorce? Ile macie PSA? Co was sklonilo by w to wchodzic?
  • Re: zdziwiony Autor: ~df [83.26.82.*]
    mój adwersarz napewno się ubrał ciepło. To nie pierwsza i zapewne nie ostatnia taka jego inwestycja. Ni, chyba, że już nie będzie miał za co tego kupować. Ja zaś, przestrzegam przed tym syfem od poziomu 20 gr.
  • Re: zdziwiony Autor: ~sonny red [31.0.37.*]
    przestrzegasz bo masz taki kaprys, ale uzasadnić nie potrafisz dlaczego to syf, a ja Ci mówię że MTC to syf, firma bez kasy
  • Re: zdziwiony Autor: ~Prześmiewca [78.8.156.*]
    Nie będe mówił czy kupiłem, , czy sprzedałem, czy nie. Bo i po co?:) Tutaj można wszystko pisać, np tak jak nasz df=eunuch, który kupił GCl po 4 gr i sprzedał po 10 zarabiając kilkadziesiąt tys zł, w dniu kiedy akcji poszło za 22 tys z tego większość po 11 groni:) Nasz kolega df ma problemy emocjonalne, i stara się wzbudzić w nas zazdrość jak mu to dobrze nie idzie na giełdzie. Dobrze że mieszka u mamusii bo ma przynajmniej co jeść bo na koncie golusio:)
    df dał nam potwierdzenie że zarabia, jak napisał że 2 dni temu zarobił na GCL kilkadziesiąt tys:) Zarabia ale albo na Onecie albo w swojej wyobraźni, na pewno nie na rachunku maklerskim:)
[x]
PRIME 7,27% 1,18 2026-02-26 09:53:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.