Widac kacie ze emocje ciebie zawodza (nie dobrze), i chyba malo jestes oczytany gdyz takie pakietowki na graalu o malo sensownej cenie odbiegajacej od rynkowej o 20% i wiecej ZAROWNO W GORE i W DOl, byly w historii bardzo czesto.odsylam do lektury nawet na forum..
No i pohamuj troche emocje..
Widac poziomy wysokie to i emocje rowniez:)
No chyba ze 22,50 to dla ciebie obecna wycena graala. Przypominam dzisiaj mogles nabrac do wora papiera, dawali po16,30, sprawdzalem na fixie 100-ka ukryta, jutro sprzedasz po 22,50 w pakietowce i jestes zarobiony:)...
W moim poście nie było żadnych emocji.
Raczej średnio dowcipna (!) uwaga, że Twój post mógł być odebrany jako nieelegancki z jednej strony i niezbyt mądry z drugiej, bo co jest bez sensu w informacji, że dwie osoby coś sobie sprzedały po określonej cenie?
Może to być bez znaczenia dla Ciebie, ale nie bez sensu.
Dopiero po Twoim poście zamieszczanie takich informacji traci sens, ale nie przed, mój drogi erudyto.
No nie.... nadal nie rozumiesz kacie, albo chcesz sprzedac..
Wyobraz sobie ze jestes inwestorem ktory chce kupic taki "pakiecik," i co wystawiasz cene 22,50???????, ja pie....to jest dla mnie bez sensu. No a moze i nie bez sensu moze ma jakis sens... no ale to juz teoria spiskowa dziejow, ale na pewno nie pomagajaca kursowi:)
No ale juz koncze ten beznadziejny watek.
I jeszcze jedno. Jak uznam ze graal juz sie skonczyl to sprzedam i Wam napisze. Poki co jedziemy na jednym wozku ,a moje opinie nie swiadcza o pozycji ktora aktualnie zajmuje,.. nie lubie jednak nierzetelnych opinii, ktore sa nieistotne.
To już drugi pakiet w ostatnim czasie na wyższym poziomie cenowym.
Spodziewam się w niedługim czasie pozytywnej informacji na temat naszej spółki dobrodziejki pozdrawiam
aic ta transakcja nie ma wielkiego znaczenia ale patrzę na całość ruch obroty popyt + jakość realizacji zleceń może to moja wyobrażnia z tym infem ale spółka niedoszacowana z ogromnym potencjałem nic tylko tak dalej spokoju trzeba pozdro