co się tak podniecasz,nikt się nie udziela,bo każdy wie,że to kolejna podpucha,tym razem pod emisje.Wielu dziś się nie złapało na tą ściemę,od jutra znów obsówa do 8 gr. I tyle w temacie kolego
Mamy już poziom 16 groszy,wzrost o 60 procent do stanu sprzed kilku dniu-dzisiaj kolejne ,pozytywne info-kierunek 18 - 20 groszy.Poniedziałek będzie ciekawy !!!!
jak sam dokupisz,to może będzie wzrost. Na ten moment obroty są śmiechu warte,a batonik na 0,16 nie do przebicia.Jak obrót przekroczy 1mln zl,to wchodzić za wszystko,a póki co studenci wrócili z Anglii i t.p. i dokupili za wakacyjne oszczędności. Nie cena akci jest najważniejszb,a to,czy możesz sprzedać po tej cenie
Podobny tok rozumowania był wtedy , gdy walor kosztował 9 -10 groszy-wtedy właśnie dokonałem zakupów akcji tego waloru.Sytuacja dzisiaj jest więc analogiczna ,z tym ,że dzisiaj akcja kosztuje już 16 groszy ..W przeszłości-niedalekiej-walor był notowany grubo powyżej 20 groszy.Jest więc przestrzeń do jego wzrostów.
Czołem spekulanty ! Na podłodze już pierwszy "target" 0,2x zł a u Tu co ?! ;-) Czekam na rozwój wydarzeń, połowę kupioną po 0,10 zł już pchnąłem z 50% zyskiem, a resztę ? Będą chętni odebrać mi akcje po 0,16 zł ? ;-)