Tutaj wzwodu nie będzie. Najpierw kurs musi zaryć ostro o glebe aby się wybił na dużych obrotach powyżej 45 złotych za akcję. Wtedy dzięki kolejnym sporym wahnięciom może ciągnąć dalej w góre. Przypuszczalnie spore wzrosty dopiero po wynikach za pierwszy kwartał 2014.
Ja się odnoszę do sytuacji z ostatnich 3 miesięcy, gdzie kurs oscyluje pomiędzy 40 a 33 złotych za akcję. Taka stabilna wycena nie jest charakterystyczna dla tej spółki.
Zgadzam się że chcą się pozbyć akcji po możliwie najwyższym kursie.Zauważ proszę że osoba która chce się pozbyć ustawia np 250 szt na kupnie i 50szt na S z różnicą kursu 1,5zł podstawiłem się wczoraj pod to i sprawdziłem. pozdrawiam
Jak wraca to na 137 a wykres mowi ze slupy prezesa jak wyrzuca smiecia to bedzie nawet po 3.70 a moze na spekule podbija do 67 i to sa te odczyty sp. Sobieski
Dobrze by było żeby osoby które są zielone nie podejmowały polemiki {słupy itd, to nie petrol czy ifc}. Pomyśl trochę a później się wypowiadaj , główni akcjonariusze gdy kurs Belvedere się załamał skupowali akcje od 66 do 52 euro więc myślę że trochę to inaczej wygląda niż to co wypisujesz,
Zielonymi to nazywaj swoich rzadzacycch wciskajacych takie same kity jak ty.Tu w realiach obowiazuje kolor czerwony i tak samo na tej spolce razem z zabojadami wyciagajacymi tylko kase tak jak TPSa Kulczyk kupil za zeta sprzedal za 4,5 mld zl a zabojady jeszcze wyciagnely 20mld euro to samo tu Trylinski dostal Polmosy itp wywalili akcjonariuszy podobnie jak na Petrolu
Nie wiem na pewno, ale zdaje się że np. Bruce nic nie stracił na emisji akcji bo dla niego dodrukowali odpowiednio dużo tak żeby nadal miał akcje o tej samej wartości. "Nierozwadniający się" - myślę, że to jest forma nierównego traktowania akcjonariatu. Jedni nabędą akcję I im sę nie rozwodnią po kolejnej emisji a innym się rozwodnią I tracą kasę frajerzy.
Co by nie mówić, zaczyna to ładnie wyglądać szczególnie na tygodniowym. Myślę, że przebicie poziomu 50 zł. da jednoznaczny sygnał do dalszej w zwyżki i jego przyśpieszenia. Pozdrawiam.
+6% przy zwększonych obrotach
Kto jeszcze zwleka ma silną rekomendację zakupu w zakresie 40-47 zł za akcję.
Potem wyjście powyżej 50 jeszcze przed świętami.
http://2mln.plncoin.org/rejestracja/2jXAvVI2lJuuUPwWgCAq9TWXVxSYCOpRb7r
100 PLNcoin za samą rejestrację! Brak regulaminu, klikasz tylko w link i gotowe
Debiut 17.03.2014 o godz. 20:))