Dnia 2013-09-26 o godz. 16:27 ~makler xxl napisał(a):
> Chyba że ich celem jest dużo więcej. W takim razie jeszcze
> mogą zakręcić bo do umowy stowarzyszeniowej jeszcze półtora
> miecha!
Firma WESTA jaka jest kazdy kto tu siedzi wie
Ze kurs zdolowany to tez wiadomo wszystkim
Jej potencjal jest na tyle duzy ze tylko od jej naczalstwa zalezy kiedy zacznie generowac potezne zyski To tylko kwestia czasu
OD 2 zlotych to sie dopiero rozpoczną wlasciwe wzrosty
TO TYLKO KWESTIA CZASU
Swoje akcje bede trzymaj jeszcze co najmniej 2 lata
A WY, jak to mawia pewien klasyk "robta co chceta"
Ale oczywiście,że tu będzie parę złotych za akcje i myślę,że to nastąpi w miarę szybko już powolutku zaczyna się duże parcie na wzrosty i to spore,profilaktyczne lepiej mieć parę tysięcy tych akcji teraz po tej cenie bo koszt zakupu teraz jest ŚMIESZNY a zyski mogą być krociowe, dziękuję pozdrawiam
wczoraj ze spóldzielni przyspieszenia dostali a dzisiaj mydlą oczy ,zamienili 6 na 7 ale jedynki też im zostały,,panowie kończcie zabawy,czas zacząc prawdziwie charce,zacznijcie od poniedziałku otwarcie powyżej dwójki to i my się przyłączymy
Spółka z bardzo,bardzo dużym potencjałem ale akcjonariat drobnych bardzo słaby i chwiejny.Są tacy co wchodzą na kilka sesji licząc na krociowe zyski, a kiedy ich brak wyskakują. Ale są też tacy co dobrze manipulują tym kursem zwalając niskim volumenem a potem zbierają od niecierpliwych.Jest jeszcze grupa cierpliwych spokojnie dobierających akcje na dołkach bo wierzy w jej perspektywy i do tej zaliczam się ja .Róbcie tak dalej a ja sobie spokojnie dokupię.
Dzięki Wojtek za artykuł o obawach Ukrainy. Upewnił mnie że robię dobry ruch.
Dzięki za artykuł,,jak UA podpisze umowę stowarzyszeniową będzie przewrót na kursie,,w wilnie do końca listopada 2013r ma być podpisana,nowe rynki zbytu bez cła,,dla westy oznacza to nowe życie,,tu będzie grubo
Jedyną barierą na stowarzyszenie UA z EU jest Tymoszenko jeżeli Janukowicz się przekona o słuszności jej leczenia poza Ukraina akcesja będzie otwarta.
A jeżeli tak to przypuszczam, że wprowadzą na terach Unii sprzedaż bezpośrednia przez własne sklepy jak m.in w Rosji i innych państwach azjatyckich.