Realizacja umów przebiega pomyślnie. Wkrótce przełoży się to na wyniki Spółki. Myślę , że będzie miała się czym pochwalić. Byle nie było opóźnień w płatnościach....
arząd Hefal Serwis S.A. informuje, iż otrzymał zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty Spółki na wykonanie zadania pod nazwą: Budowa lodowiska sezonowego wraz z budynkiem szatniowo-administracyjnym, wiatą, agregatem chłodniczym oraz elementami małej architektury wraz z infrastrukturą techniczną niezbędną do funkcjonowania obiektu w Dębnie k/ Kalisza. Wartość oferty: 3 428 666,02 zł brutto O podpisaniu umowy Spółka poinformuje odrębnym komunikatem.
Powinniśmy dojść w okolice 1,50-2 złote. Spółka ma pełny koszyk zamówień, sentyment dla budowlanki się poprawia, dostaja za darmo niemal kupę kasy, znając życie wszyscy będą kupowali dopiero jak bedzie po 2 złote. Pzdr
Wycofałem zlecenia sprzedaży, co miałem ustawione poniżej 2 zł. Będziemy sprzedawać powyżej tej ceny:) I to może w tym, lub na początku przyszłego roku.
Czy ktoś orientuje się czy istnieje możliwość wglądu w finanse Construction Service Sp. z o.o i Accom (Cieślara) bo wydaje mi się że to właśnie m.in tędy wypływa gotówka. odpowiednio 137 tys i 40 tys
Jak chcesz to sprawdzić, jak nie publikują sprawozdań.
Hefal płaci im za zlecone prace a czy są to ceny rynkowe czy nie to chyba jest nie do sprawdzenia na ta chwilę.
Wniosek jeden jest na pewno: spółka powinna mieć przynajmniej te 2% marży i przy obrotach rzedu 20 mln zł min. te kilkaset tysięcy zysku. A od dwóch lat nie ma. Tłumacza, że kryzys ale zobaczymy czy bedzie lepiej.
A jak ma być zysk jak tu patent tam kupowanie Alumasta od prezesa. Wynajem biur od Hotelu Polonia(Szkopka), W raportach może być nawet , że co rok dokłada do tego biznesu 500 tys z własnej kieszeni a i tak drugie tyle zarobi przez te wszystkie racjonalizacje.
To prawda, że tak można kombinować i zbudować sobie piramidke gdzi wszyscy traca a zarabia ostatnie wybrane ogniwo. Tu jest mase powiazan Hefal, Alumast i kilka małych firemek wkoło. Ale jak sie chce być spolka publiczna to chyba troche by to mozna było ograniczyć :) Ale inwestor to w wiekszosci dawca kapitału ...