spokojnie, po raporcie w listopadzie myślę, że pójdziemy na północ, później może jakieś info o terminie przejscia na główny parkiet i może być 25-30zl na koniec roku. cierpliwie, pozdrawiam
wiadomo już kiedy rusza projekt OPOLE ? i czy PLASMA bedzie tam coś rzeźbić??? wsumie sa monopilistami na polskim rynki jeśli chodzi o techniki powłok antykorozyjnych wieć powinni wyrwać dużo baniek z tego mega dużego tortu i na to licze :-)
Do zobaczenia na poziomie 3x,xx (w tym roku), może nawet 4x,xx.
Zwróć uwagę, że jak weźmiesz pod uwagę ostatni kwartał to C/z masz na poziomie 7. Czyli gorzej niż firmy branż schyłkowych w czasie recesji. Przekalkuluj teraz innowacje, rolę niemalże monopolisty, dotacje, wzrost przychodów, zysków, perspektywy, akcjonariat, ilość akcji w wolnym obrocie i daj znać co myślisz.
Portfel mam zdywersyfikowany, ale to tutaj mam najwięcej pieniążków...
Pozdrawiam i jak mówię do zobaczenia na innych poziomach, bo promocja zaraz się skończy.
PS Jeżeli nic mi nie wypadnie to pojawię się na następnym ZWZ. Ktoś też się wybiera?
Plasma to świetna firma. Tylko jej wadą jest to że nie jest na rynku głównym.
Ale jeśli mamy przed sobą kilkuletnią hosse na rynku to należy kupić zakopać a za kilka lat dopiero sprawdzic kurs i sprzedac. Bo w czasie hossy wyłapywanie dołków i górek nie ma sensu. Ja tak teraz robie na innych spółkach i generalnie jestem na zero.
Okres łapania dołków chyba sie skonczył w połowie 2013 przynajmniej z tych co obserwuje, kto się nie załapał teraz załuje, szczególnie że trudno podjąc decyzje o zakupie Spółki którą sie mogło nabyć 50-70% taniej.