• przyszłość Autor: ~pod_l [31.61.136.*]
    jak myślicie odbije w góre, wiadomo że innowacje w cenie i dobra spółka ale coś po kursie nie widać tej pozytywnej strony..
  • Re: przyszłość Autor: ~mat [79.186.250.*]
    spokojnie, po raporcie w listopadzie myślę, że pójdziemy na północ, później może jakieś info o terminie przejscia na główny parkiet i może być 25-30zl na koniec roku. cierpliwie, pozdrawiam
  • Re: przyszłość Autor: ~Fan [87.199.35.*]
    Będzie spadać bo są nowe akcje z dyskontem. może później będzie lepiej
  • Re: przyszłość Autor: tom_koons [5.173.220.*]
    Zobaczymy...

Pozdrawiam
  • Re: przyszłość Autor: ~owoc666 [77.236.28.*]
    wiadomo już kiedy rusza projekt OPOLE ? i czy PLASMA bedzie tam coś rzeźbić??? wsumie sa monopilistami na polskim rynki jeśli chodzi o techniki powłok antykorozyjnych wieć powinni wyrwać dużo baniek z tego mega dużego tortu i na to licze :-)
  • Re: przyszłość Autor: tom_koons [196.216.56.*]
    Będzie dobrze :-)

Do zobaczenia na poziomie 3x,xx (w tym roku), może nawet 4x,xx.

Zwróć uwagę, że jak weźmiesz pod uwagę ostatni kwartał to C/z masz na poziomie 7. Czyli gorzej niż firmy branż schyłkowych w czasie recesji. Przekalkuluj teraz innowacje, rolę niemalże monopolisty, dotacje, wzrost przychodów, zysków, perspektywy, akcjonariat, ilość akcji w wolnym obrocie i daj znać co myślisz.

Portfel mam zdywersyfikowany, ale to tutaj mam najwięcej pieniążków...

Pozdrawiam i jak mówię do zobaczenia na innych poziomach, bo promocja zaraz się skończy.

PS Jeżeli nic mi nie wypadnie to pojawię się na następnym ZWZ. Ktoś też się wybiera?

• Re: przyszłość Autor: ~seal [109.196.63.*]
    Plasma to świetna firma. Tylko jej wadą jest to że nie jest na rynku głównym.
    Ale jeśli mamy przed sobą kilkuletnią hosse na rynku to należy kupić zakopać a za kilka lat dopiero sprawdzic kurs i sprzedac. Bo w czasie hossy wyłapywanie dołków i górek nie ma sensu. Ja tak teraz robie na innych spółkach i generalnie jestem na zero.
  • Re: przyszłość Autor: ~owoc666 [195.72.148.*]
    Okres łapania dołków chyba sie skonczył w połowie 2013 przynajmniej z tych co obserwuje, kto się nie załapał teraz załuje, szczególnie że trudno podjąc decyzje o zakupie Spółki którą sie mogło nabyć 50-70% taniej.
  • Re: przyszłość Autor: ~scoobie [178.42.95.*]
    Ja się wybieram na walne. Ta spółka jest mega.
[x]
PLASMA -0,57% 0,16 2023-05-10 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.