Pół miliona papiera to 36 tysiące zł! Gruba ryba nie wytrzymała i postanowiła ratować dobytek życia? Robi wrażenie nie powiem, Co o tym myślicie? czuj czuj czuwaj
na Depend w ogóle mnie nie ubrali, spółka dla wytrwałych, siedzę od 0,30 gr. jedno kółko robiłem a ogólnie papier leży i czeka na lepsze czasy, jeszcze masz szansę tanio kupić, co do PSACapital to nie rozumiem twoich obiekcji, twój wybór, fakt pospieszyłem się trochę po 0,10 uśredniłem do 0,09 ale to i tak tanio, przyjdą dobre infa i cena będzie wspomnieniem
ja nie udzielam Ci lekcji tylko odpowiadam na twoje głupie pytania, ponieważ ludzie z wadą mózgu jak ty też potrzebują akceptacji ludzi normalnych, specjalista Ci nie wystarczy, na pewno lekcji brać u Ciebie ja nie będę skoro polecasz takie gnioty jak BGE, MTC i MGAMES
ponieważ nie widzę potrzeby codziennego komentowania spraw oczywistych. Jeśli masz oczy i szczątki mózgu to powinieneś widzieć i rozumieć to co się dzieje. A oczekiwany tak przez wszystkich resplit... tylko was jeszcze bardziej pogrąży.
Wy.........lic z tad tego frajera-df-.przez tego p.a.t.a.f.i.a.na ,spada.jaki resplit durna Palo scalanie jak juz o.b.s.z.c.z.y.mu.r.z.e, niemac lurziom w glowach.
http://inwestycje-gieldowe.pl/blog/resplit/
to powinno ci się przydać, a właściwie od tego powinieneś zacząć. Portal zawiera kompendium wiedzy na ten temat. :)
popuścił który w galoty a ten ujada, jak twoje spółki biznesmenie, obroty kozackie, jak byś chciał sprzedać to od razu -20%, BGE jakie info z życiorysem, malina, chyba pod nie urosło dziś
Zareczac to sie mozesz ma zareczynach. Oj costy za jakis pokrzywezony przez zycie czlowiek probujesz sie dowartosciowac przez neta,Wed lepiej zrob cos pozytecznego odrazu poczujesz sie wiekszy.
ja tego nie będę kupował, ew. na ciągłych, scalenie na PSA to na razie jest, ale w planie i zanim do niego dojdzie to kurs może dziesięć razy pójść i tyle samo spaść, może w ogóle scalenia nie będzie, nadal nie wiem jaki by mieli w tym cel, akcji w obrocie wcale
cel jest zawsze jeden, oskubać ludzi z kasy.
Na Depend też miałeś mieć cudownie. Bajki o obiecanych 200 mln zielonych pchnęły kurs a teraz znów masz 30 gr
mam na to taki sam wpływ jak i ty, nic na to nie poradzę, kupujesz akcje pod plote, na razie trzymam, spółka jedna z tych co najbardziej mnie wnerwia, ale może efekt końcowy będzie ten lepszy, oskubuje się tych ludzi którzy kupują jak już urosło a jak się sugeruje by kupili bo jest za grosze, to piszą że to lipa, ale ja takich ludzi uwielbiam bo wtedy komu bym sprzedał
no właśnie, kto by wszedł w Goldwyn gdy był po 4 gr.? Ja skubnąłem i ustawiłem od razu sprzedaż po 10 gr. i jakoś parędziesiąt tys. wpadło. :) Niewykluczone, że może pójdzie wyżej ale mnie wystarczy. Nie jestem zachłanny ;)
df mówisz że kupiłeś po 4 gr Goldwyna.. i sprzedałeś po 10, że wpadło Ci paredziesiąt tyś?:) To oznacza że jesteś bajkopisarzem jak wielu tu:) PO pierwsze dziś goldwyna poszło za jakieś 22 tys, z czego duża ilość poszła po 11 gr, czyli nie Twoje;) Więc jak to możliwe?:) Pewnie będziesz się tłumaczył, ale dla mnie jesteś hmmm giełdowym Ezopem. Pisałeś kiedyś że jesteś na forum żeby przestrzegać ludzi przed złymi decyzjami, dlaczego nie ostrzegłeś swojej mamy że urodzi takiego ......?:) Masz jakieś kompleksy i starasz się tu zabłysnąć? Jeśli tak to przykro mi że Cię zdemaskowałem:)
ooooo.... rownowaga się odnalazł. :)
A na forum Dependa zaprzeczałeś swojemu jestestwu.
Czyli jednak siedzisz na tym syfie nadal. Zmartwię cie, kasy włożonej, w całości już nie odzyskasz. Dodatkowo ubrali cię w emisję i tu masz całkowicie w plecy.
Co miałeś z matematyki, bo i z liczeniem kiepsko u ciebie? No ale, jakoś mnie to specjalnie nie dziwi. :D
Widzisz, tak się składa że z matematyki byłem dużo lepszy niż Ty:) Bo Ty nie udolnie się chciałeś popisać, a ja Cię zdemaskowałem:) Żal mi Cię, naprawde i życze Ci żebyś w końcu zaczął grać na Giełdzie nie na Onecie:)
qwa, ale głupi jesteś.
MASAKRA! Nic ci się nie poprawiło.
Widzę, że Goldwyn cię dojechał psychicznie na amen. :)
Trzeba było słuchać mnie i PITa? Nie, ty żeś się jakimś głupawym Faraonem sugerował, który de facto, celnie trafił na matoła. A dzisiaj zęby wbite w parapet i zaklinanie rzeczywistości. :D
df masz jakiś kompleks Równowagi? Fobia? To się leczy:) Może Ci pomogą jeszcze. Teraz ja i wszyscy czekamy aż napiszesz wylicz nam tu jak zarobiłeś wczoraj tzn drugiego października kilkadziesiąt tys na GCl?:) Nie wytłumaczając tego skompromitujesz się po raz kolejny:) Pozdrów żone i moje dzieci:)
I dziękuj medycynie do końca życia że masz dzieci bo gdyby nie probowki to nigdy byś ich nie miał..:) df=eunuch:) Miło że nam się przedstawiłeś jak masz na drugie imie:)
ty już masz tak nagrabione, że lepiej nie pogarszaj swojej nędznej sytuacji, lewacka q..wo!
Skup się jednak szczochu na swoich śmieciach, bo cię wyzerują