• a pisałem - ostrzegałem... Autor: ~mms [83.11.36.*]
    więc napisze - a mówiłem ;)

• Re: a pisałem - ostrzegałem... Autor: ~gordon [91.237.77.*]
    ale o co Ci chodzi?
    wszystko idzie zgodnie z planem
  • Re: a pisałem - ostrzegałem... Autor: ~mms [83.11.36.*]
    a co niby jest w planie?spadki i zapomnienie na dnie?
    jeśli tak to faktycznie dobrze idzie;)

w planie jest zaoranie dna
  • Re: a pisałem - ostrzegałem... Autor: ~mms [83.21.10.*]
    no to idzie wedle planu:P
    ale ciekawe czy uda się od dna jeszcze odbić...

więc?
    slucham twojej teorii;)

moja już się sprawdziła...
  • Re: a pisałem - ostrzegałem... Autor: ~ano [37.108.75.*]
    mms" nie masz papieru to wypad stad, falszywy dwulicowcu,bez Ciebie damy sobie rade,spolka ma sie dobrze ma siec sklepow,z tradycja" w tych sklepach kupisz wszystko,od igly -- do helikoptera, podam jeden przyklad, nigdzie nie kupisz pieca kuchennego na wegiel ,,a tam nie ma problemu. cierpliwosc poplaca,
    a czy ja twierdzę, że tam czegoś nie kupisz? :P
    tylko zobacz w raporty jak bardzo opłacalna jest ta sprzedaż...i tak sobie dobrze radzicie, że kurs od kiedy powiedziałem, że lepiej sprzedać spadł o 50%...czyli jak wodzisz cierpliwość tym razem nie popłaciła i gdyby wszystko było cacy to kurs by był w okolicach złotówki a nie --6-7 groszy i prezes nie oddawałby darmo akcji które potem lecą w rynek...

ale szansa na uratowanie jeszcze jest - oby im się udało;)
    rynek jest plochliwy, reaguje na takie glupkowate nie uzasadnione wpisy,ktore napisales i nagoniles na spadek kursu,i dodatkowo nie majac akcji udzielasz sie spolecznie,bez interesownie,to tez jest dziwne, ty h z malej chlpki. a ja radze kupowac pomalucku bo nigdy nic nie wiadomo,jak wyszczeli to nie zdazycie kupic,jest zdolowana bardzo mala iskra i bedzie wybuch, do kanca roku moze byc 1zl.
    ale Ty jesteś naiwny masakra...moje wpisy mają wpływ na notowania? :P
    1 zł do końca roku? :P a co oni nagle zaczną dużo zarabiać i w kwartał spłacą długi? czy odkryją ropę albo złoże ropy?:P

a widzisz wkurzasz się po nie posłuchałeś i teraz mógłbyś kupić 2 razy tyle akcji...
    a ja tylko dzielę się własnymi spostrzeżeniami z innymi drobnymi graczami jak ja...akcje miałem i pisałem, że lepiej sprzedać w tym samym czasie co się pozbywałem...

jak będę jeszcze kupował kiedyś to z pewnością też napiszę - ale najpierw niech pokarzą wyniki restrukturyzacji i zyski z tego kontraktu...

ale jak masz jaja to dawaj z tą iskrą - zbierz z 2-3 dni do górnych wideł i zobaczymy czy wystrzeli do 1 zł ;) ale skoro uważasz, że wystarczy iskra do lotu to na co czekać? wystarczy mieć jaja ;)

powodzenia!
    ja uważam, że jeszcze nie czas zbyt duża niewiadoma - i widać rynek podziela moje zdanie a Ty zawistny człowieczku możesz sobie szczekać, żałuj, że nie posłuchałeś ale tak to jest jak się uważa za mądrzejszego niż w rzeczywistości...
    Sluchaj, naganiaczu" Ty h z malego domku, dziesiec razy moge kupic teraz i przedtem moglem, to nie chodzi o to, tylko o twoja wiarygodnosc i bez interesownie pisanie czegos bez zadnego pokrycia tylko tak jak Ci kaza, a co do 1zl to napisalem moze"" czytaj ze zrozumieniem matole, a co do spolki to tu bedzie taki niespodziewany wyszczal ze wam trampki z nozek pozlatywowuja"" bez odbioru ...
    najpierw nauka i słownik a potem te wypociny tu wypisuj;)

a o "wystrzale" to trąbisz od dłuższego czasu i spadło 50% :P
    taki znawca z Ciebie jak z koziej d... trąba
  • Re: a pisałem - ostrzegałem... Autor: ~gordon gekko [91.237.77.*]
    chłopcy kupcie sobie w agromie łopatki i idzcie do piaskownicy, tam wasze miejsce...
    a co do mojej teorii to kurs akcji spada bo miał spasc, a jak przestanie spadac to zacznie rosnac wy nie macie na to wpływu wiec zostaje wam piaskownica
  • Re: a pisałem - ostrzegałem... Autor: ~mms [83.20.196.*]
    a co oznacza spada bo miał spaść?;)
    spada bo nie ma popytu a jest podaż i tyle...
    ty to chyba jakis opózniony w rozwoju jestes...
    nawet starozytni fenicjanie to wiedzieli ze aby zarobic to trzeba tanio kupic i drogo sprzedac
    jezeli kurs spada (choc w cale nie musi bo stałby w miejscu i tez by było) to widocznie
    ktos uznał ze tu mozna zarobic a skoro tak to po co wydawac złotówki jak mozna wydac grosze a zarobic złotówki
    ty pewni kupiłes po 0,50 a sprzedałes po 0,12 ... takie zycie ktos musi stracic by zarobic
    mógł ktos
  • Re: a pisałem - ostrzegałem... Autor: ~mms [83.20.196.*]
    genialna logika...jeśli spada to dobrze bo ktoś chce kupić? :P
    czyli kup petrolinvest za wszystko co masz bo tam ciągle zaniżają by kupić taniej:P

potrafisz rozbawić;)
    jakby ktoś kupował to by rosło systematycznie powoli bo skupowane by były po koleji kolejne poziomy z korektami by złapać groszołapów..

ehhh...ale tak tu inwestują fenicjanie:P
  • Re: a pisałem - ostrzegałem... Autor: ~mms [83.20.197.*]
    ale ciągle zbierają...jak tak dalej bądą to nowe dołki czekają
    a w nocy jest ciemno... dziwne, wczoraj tez tak było?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.108.76.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
AGROMA -33,33% 0,02 2016-11-07 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.