A co ma rekomendacja do kursu? Już różne rekomendacje widziałem, w tym 0 PLN dla Lotosu. Kierunek na CEZ jest jeden, na tygodniowym odbicie od linii spadków i dalej w dół już -6%.
moga sobie mowic co chca i bzdety czytac,tutaj gra duzy podmit do jednej bramki przy obrocie 11mln kurs rosnie o 2% przy obrocie 1,45mln kurs spada o 6%!!!
Tuatj ejst kwestia godziny jak ruchy beda na koneic na 0 sie zmaknie albo powyzej i co wtedy powiesz ze at?!!
daj spokoj chlopie,to smao z analami co to ma wspolnego z kursem,on podaza tak jak ten ktory ma akcje 2000/5000/1600 ustawi!
Tutaj pryz takim obrocie moze zaorwno w ejdna jak i druga strone usatwic kurs!
Natomaist osatnie obroty wskazuja ze kots z ducyh podjerzewam credit suisse ktory zwiekszyl zaanagazoanie na rynku czeskim,mial duzo do mowienia zbierac co sie dlao od 70.18zlczyli dolka!!!
a jak kurs bedzie sie zachwoywal,zalezy do duzego gracza ktory nim sobie maniupuluje!
mamto gdzieś sprzedałem na piatkowym fixie połowę -(szkoda,że nie wszystko) dziś odkupiłem po 79 i śpię spokojnie.Jeśli spadnie do 75 znów się uruchomi zlecenie...
To mocna firma.
widac ze sami zbierali robiac skok na 76,2zl!! a pzoneij do 81,72 wyzbierali.Widac ze sternik ma mozliwosci wielkie,co chce to robi!!!I to on decyduje co i jak i kiedy ma byc!!!
Ciekawe to bylo mozna bylo spokojnie 5zlna akcje przygrac na DT!
Natomiast spolka jest bardzo nisko wycneina,i warta duzo duzo wiecej!
Co do wyceny to zgoda. Po takim zjeździe troche jednak trzeba przed trwałym wybiciem pozbierac. A więc raczej z pól roku boczniaka lub jeszcze w dół. To są oczywiście tylko przypuszczenia. Gruby sam wie najlepiej ile ma zebrać. Pozdrawiam.
CEZ - wczorajszy dzień zakończył się wyprowadzeniem kursu spółki z głębszego cofnięcia, testującego od góry przełamana w pierwszej połowie września linię bessy. W tej sytuacji utworzenie w tym miejscu świecy o wyraźnie popytowej wymowie może sygnalizować, że cofnięcie z ostatnich dni jest tu tylko ruchem powrotny, po którym popyt powinien się skupić na powrocie w kierunku zeszłotygodniowych maksimów, przekroczenia ich i rozwinięcia nowej fali wzrostowej w ramach rozbudowy nowego trendu.