Ja jeszcze wierze ze ten kredyt to nie sciema, wydaje mi sie ze mamy klaszyczne zanizanie kursu i leszczownie slabiutkich a potem nastapi szybkie odciecie z akcji co najmniej do 60gr.
juz nie raz pisano ze sciema itp.....jasne ze to dlugo trwa ale spolka napewno nie sciemnia..bo i po co? co by z tego mieli? jak by to miala byc sciema to zrobili by pompke na poziomy zlotowe zeby tam upchac swoje akcje..a i tak by to bylo narazone KNF ....sami widzicie ze kurs gnije....kazdy z nas kto trzyma akcje wierzy ze wreszcie przyjdzie info ktore spowoduje ze pojawi sie tutaj mega popyt i szybko bedzie poziom złotowy....a poki co mamy zabawe drobnych graczy na kołka paro groszowe i tyle....ja tam czekam bo jak juz tyle czekamy to warto dalej czekac.
Spodziewam się ostatniego info:
'....W nawiązaniu do komunikatu, ble ble ble....z przyczyn niezależnych od spółki.....ble, ble, ble ...."wykorzystując swobodę i bezprawie rynku NewConnect, któremu podwaliny położył betonowy łeb Sobolewski...." procedura uruchomienia linii kredytowej zostaje....... O wznowieniu czynności spółka będzie informować komunikatami bieżącymi.'
Dnia 2013-09-24 o godz. 11:08 ~4,5% napisał(a):
> Spodziewam się ostatniego info:
'....W nawiązaniu
> do komunikatu, ble ble ble....z przyczyn niezależnych od
> spółki.....ble, ble, ble ...."wykorzystując
> swobodę i bezprawie rynku NewConnect, któremu podwaliny
> położył betonowy łeb Sobolewski...." procedura
> uruchomienia linii kredytowej zostaje....... O wznowieniu
> czynności spółka będzie informować komunikatami
> bieżącymi.'
Wszystko prawdopodobne 4i5kg, tylko aby takie info padlo to trzeba zrobic gruba pompke a potem sypac akcjami
Kto zrobi pompkę? Krawczyk? Kukolewski? Wy - z akcjami? Główni posiedzą na papierze, bo będą szukać innego celu. Drobni uciekną z papieru zapłakani po pępek.
Za bardzo wierzysz w schematy.
Śmieszna mnie co poniektorzy. Pisać tygodniami jaki to ponoć syf i nie mając akcji by mi się po prostu nie chciało. Depend już wszystkich wymeczyl do bólu ale chce tu być jak się zacznie nasz marsz. Krzykacze momentalnie poznikaja
Ja zadałem pytania do 4,5% i bez echa widać gość tak jak J.Kaczynski przy tezie zamachu nie ma innej opcji kredytu nie dostaną on już to wie ble ble ble
Tu nie chodzi o kredyt, tylko o cenę akcji.
Kredyt może być katalizatorem wzrostów lub spadków.
Wyjaśnię Ci to prosto. Wy piszecie: Kredyt, Kredyt.
A jeśli Depend poinformuje niespodziewanie, że będą 'zamieniać plastikowe butelki PET w aluminium lub olej napędowy' i kurs WYWALI w kosmos? Dopiszą też, że mają na to sponsora z Chin, to co będzie katalizatorem wzrostu cen akcji - kredyt?
Odpowiedź jest prosta.
Spodziewam się ostatniego info:
'....W nawiązaniu do komunikatu, ble ble ble....z przyczyn niezależnych od spółki.....ble, ble, ble ...."wykorzystując swobodę i bezprawie rynku NewConnect, któremu podwaliny położył betonowy łeb Sobolewski...." procedura uruchomienia linii kredytowej zostaje....... O wznowieniu czynności spółka będzie informować komunikatami bieżącymi.'
Jeżeli nie chodzi o kredyt to jaki ma sens wymyślać jakie będzie info i wklejać to kilka razy ?