• Czy zarobimy w tym roku Autor: ~MIS [79.187.35.*]
    Ja jeszcze wierze ze ten kredyt to nie sciema, wydaje mi sie ze mamy klaszyczne zanizanie kursu i leszczownie slabiutkich a potem nastapi szybkie odciecie z akcji co najmniej do 60gr.
  • Re: Czy zarobimy w tym roku Autor: ~Bartek [94.251.214.*]
    juz nie raz pisano ze sciema itp.....jasne ze to dlugo trwa ale spolka napewno nie sciemnia..bo i po co? co by z tego mieli? jak by to miala byc sciema to zrobili by pompke na poziomy zlotowe zeby tam upchac swoje akcje..a i tak by to bylo narazone KNF ....sami widzicie ze kurs gnije....kazdy z nas kto trzyma akcje wierzy ze wreszcie przyjdzie info ktore spowoduje ze pojawi sie tutaj mega popyt i szybko bedzie poziom złotowy....a poki co mamy zabawe drobnych graczy na kołka paro groszowe i tyle....ja tam czekam bo jak juz tyle czekamy to warto dalej czekac.
  • Re: Czy zarobimy w tym roku Autor: ~jorgenn [178.43.107.*]
    no racja koledzy ! zgadza się i tu jesteśmy na dobrej drodze ! pozdrawiam !
  • Re: Czy zarobimy w tym roku Autor: ~MIS [79.187.35.*]
    w tym tygodniu tez nic sie nie bedzie dzialo, bo najlepszym dniem do infa jest wtorek, jest 11 wiec juz nic sie nie stanie, najwyzej spadnie nizej
  • Re: Czy zarobimy w tym roku Autor: ~stoik [193.59.32.*]
    moglbys uzasadnic dlaczego akurat wtorek a nie np. poniedzialek albo sroda???
  • Re: Czy zarobimy w tym roku Autor: ~4,5% [82.139.162.*]
    Spodziewam się ostatniego info:
    '....W nawiązaniu do komunikatu, ble ble ble....z przyczyn niezależnych od spółki.....ble, ble, ble ...."wykorzystując swobodę i bezprawie rynku NewConnect, któremu podwaliny położył betonowy łeb Sobolewski...." procedura uruchomienia linii kredytowej zostaje....... O wznowieniu czynności spółka będzie informować komunikatami bieżącymi.'
    Dnia 2013-09-24 o godz. 11:08 ~4,5% napisał(a):
    > Spodziewam się ostatniego info:
    '....W nawiązaniu
    > do komunikatu, ble ble ble....z przyczyn niezależnych od
    > spółki.....ble, ble, ble ...."wykorzystując
    > swobodę i bezprawie rynku NewConnect, któremu podwaliny
    > położył betonowy łeb Sobolewski...." procedura
    > uruchomienia linii kredytowej zostaje....... O wznowieniu
    > czynności spółka będzie informować komunikatami
    > bieżącymi.'

Wszystko prawdopodobne 4i5kg, tylko aby takie info padlo to trzeba zrobic gruba pompke a potem sypac akcjami
    Kto zrobi pompkę? Krawczyk? Kukolewski? Wy - z akcjami? Główni posiedzą na papierze, bo będą szukać innego celu. Drobni uciekną z papieru zapłakani po pępek.
    Za bardzo wierzysz w schematy.
    do konca roku napewno sie sytuacja wyjasni i wtedy zobaczymy czy bedziesz mial racje
    Dla mnie już się wyjaśniło, gdy kupili łąkę.
    A w komunikacie podano, że to realizacja nowej strategii działalności spółki.
  • Re: Czy zarobimy w tym roku Autor: ~jorgenn [83.27.226.*]
    Niema sie co podniecac ! przecież każdy może sobie kupic kwałek dziłki iprzeznaczyc na dowolny cel !
    W komunikacie nie ma mowy o "dowolnym celu".
  • Re: Czy zarobimy w tym roku Autor: ~celtic [178.180.84.*]
    Śmieszna mnie co poniektorzy. Pisać tygodniami jaki to ponoć syf i nie mając akcji by mi się po prostu nie chciało. Depend już wszystkich wymeczyl do bólu ale chce tu być jak się zacznie nasz marsz. Krzykacze momentalnie poznikaja
  • Re: Czy zarobimy w tym roku Autor: ~spekulant 1973 [95.49.37.*]
    Ja zadałem pytania do 4,5% i bez echa widać gość tak jak J.Kaczynski przy tezie zamachu nie ma innej opcji kredytu nie dostaną on już to wie ble ble ble
    Tu nie chodzi o kredyt, tylko o cenę akcji.
    Kredyt może być katalizatorem wzrostów lub spadków.
    Wyjaśnię Ci to prosto. Wy piszecie: Kredyt, Kredyt.
    A jeśli Depend poinformuje niespodziewanie, że będą 'zamieniać plastikowe butelki PET w aluminium lub olej napędowy' i kurs WYWALI w kosmos? Dopiszą też, że mają na to sponsora z Chin, to co będzie katalizatorem wzrostu cen akcji - kredyt?
    Odpowiedź jest prosta.
  • Re: Czy zarobimy w tym roku Autor: ~spekulant 1973 [95.49.37.*]
    Spodziewam się ostatniego info:
    '....W nawiązaniu do komunikatu, ble ble ble....z przyczyn niezależnych od spółki.....ble, ble, ble ...."wykorzystując swobodę i bezprawie rynku NewConnect, któremu podwaliny położył betonowy łeb Sobolewski...." procedura uruchomienia linii kredytowej zostaje....... O wznowieniu czynności spółka będzie informować komunikatami bieżącymi.'

Jeżeli nie chodzi o kredyt to jaki ma sens wymyślać jakie będzie info i wklejać to kilka razy ?
  • Re: 4,5% czekam na odpowiedz gdzie uciekłeś Autor: ~spekulant 1973 [95.49.37.*]
    nie uciekaj jak szczur
  • Re: 4,5% czekam na odpowiedz gdzie uciekłeś Autor: ~spekulant 1973 [178.42.157.*]
    4,5% czekam
  • Re: 4,5% czekam na odpowiedz gdzie uciekłeś Autor: ~MIS [79.187.35.*]
    Dnia 2013-09-25 o godz. 09:20 ~spekulant 1973 napisał(a):
    > 4,5% czekam

On nie uciekl, mysle ze zaczol zn=bierac po cichu, a wczoraj napewno mu cos wpadlo
  • Re: 4,5% czekam na odpowiedz gdzie uciekłeś Autor: ~spekulant 1973 [83.9.191.*]
    4,5% uciekł od odpowiedzi myliłem się co do niego
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.