• Czas na GKS Autor: jodaw [79.186.17.*]
    Katowicki Holding Węglowy wraca na koszulki i zapowiada dużo większe zaangażowanie w przyszłym roku, organizacyjnie klub zaczyna wyglądać zdecydowanie lepiej, miasto Katowice przejęło klub poprzez większościowe udziały, za które płaci zresztą 1 zł za akcję, klub w tabeli 1 ligi wspina się coraz wyżej, gołym okiem widać poprawę na kązdym polu działalności GKS-u, bardzo mały ff poniżej 7%, a to z pewnością oznacza wzrost kursu do znacznie wyższych poziomów niż teraz widzimy
  • Re: Czas na GKS Autor: grandsb [83.21.111.*]
    Jak myslicie kto zasiądzie w radzie, kiedy urzędasów z miasta wycofano?
  • Re: Czas na GKS Autor: marblach [94.42.246.*]
    Zostało nie cały 1 % FF -czy to nie daje do myślenia .Ktoś skupił resztę akcji ?
  • Re: Czas na GKS Autor: grandsb [83.21.115.*]
    Masz może źródło z aktualnym ff? Bo to ze on ejst mały to wiadomo, pytanie jak :)
  • Re: Czas na GKS Autor: beny94 [89.228.5.*]
    Jest około 5-7% FF 1mln. 300tyś akcji , także dużo jak na taką płynność.

Nie podniecajcie się tak, wszystkich za ja.a trzyma K.

Pytanie ile jeszcze.........
  • Re: Czas na GKS Autor: jodaw [83.27.241.*]
    widzę, że obroty rosną, więc wzrosty przed nami, wcale to nie dziwi
  • Re: Czas na GKS Autor: romeo_1966 [37.31.115.*]
    dzięki za wyjasnienie
  • Re: Czas na GKS Autor: romeo_1966 [37.31.0.*]
    witajcie warto tu grosik wrzucić???
  • Re: Czas na GKS Autor: jodaw [83.27.241.*]
    fakty masz podane wyżej, dzisiaj obroty spore i spore wzrosty, co oznacza zainteresowanie......... czekam na 0,40
  • Re: Czas na GKS Autor: grandsb [83.23.193.*]
    Witam Romku pamiętam Cie z nicogames.

GKs najgorsze ma za sobą, a najlepsze przed nami czyli myśle że warto akumulować papier ;)
  • Re: Czas na GKS Autor: romeo_1966 [37.31.57.*]
    witam na ngs tez jestem ,tutaj zebrałem za pare groszy papier pozdrawiam wszystkich
  • Re: Czas na GKS Autor: romeo_1966 [37.31.115.*]
    mam pytanie o freefloat bo wg bankiera jest niecaly 1 pr czyli wychodzi mi w obrocie cos kolo 180tys akcji czy to prawda??
  • Re: Czas na GKS Autor: beny94 [89.228.5.*]
    Chłopie podałem Ci wyżej, to jest aktualny FF . 180 tyś nie może być bo.....hm nie może;;))
  • Re: Czas na GKS Autor: romeo_1966 [46.169.103.*]
    mam pytanie jako laik -dlaczego robia emisje po 1 zl jak mogą zebrac z rynku taniej -wytłumaczcie mi
  • Re: Czas na GKS Autor: grandsb [77.65.7.*]
    Nie skupią bo zobacz jaka jest podaż, ff poniżej 10%, niektóre źródła podają nawet 1%, do tego poprzez emisje obejmują udziały w zamian za gotówke, która pompują w klub. NA 2013 rok miasto ustaliło 5 mln zł z budżetu na poczet klubu.
  • Re: Czas na GKS Autor: romeo_1966 [46.169.103.*]
    rozumiem ,jeśli do tego będą wyniki i dobra gra druzyny będzie fajnie,zobaczymy wkrótce mecz Pucharu polski z Zawisza Bydgoszcz ,ciekawe jak bedzie
  • Re: Czas na GKS Autor: jodaw [79.186.17.*]
    PP też ważny, ale najważniejsza jest liga, GKS już na trzecim miejscu, co oznacza, że pojawia się szansa walki o awans do ekstraklasy (bez odkupowania licencji!!!???) po za tym kolejna emisja po 1 zł oznacza środki na realizację strategii, umocnienie pozycji głównego akcjonariusza, zmniejszenie FF do śladowych ilości procentowych i jednocześnie trzymanie pozostałych akcje w rękach mocnych akcjonariuszy, widać zresztą po kursie. że doceniane są zmiany i będzie można tu sporo zarobić
  • Re: Czas na GKS Autor: jodaw [79.186.10.*]
    wszystko co pisałem powyżej się zgadza, nie spodziewałem się takiego wyniku sportowego
  • Re: Czas na GKS Autor: jodaw [109.241.189.*]
    i kolejne 3 punkty
  • Re: Czas na GKS Autor: jodaw [83.21.170.*]
    pamiętam, co tu się działo, kiedy rozgrywało się kupno licencji Polonii dla GKS-u, co miało skutkować grą GKS-u w ekstaklasie, Kurs przebił 0,80 zł. Teraz klub "po Bożemu" dobrą grą i lepszą organizacją może zapewnić sobie ekstraklasę, a kurs 0,30 zł. Więc pole do wrostów jest ogromne.
  • Re: Czas na GKS Autor: jodaw [213.241.76.*]
    cóż, sezon wkrótce startuje, klub obchodzi 50-cio lecie istnienia, więc awans do extraklasy przy takim jubileuszu obowiązkowy i wymagany, czas zatem na jubileuszowe wzrosty, czego sobie i wszystkim życzę w tym roku
  • Re: Czas na GKS Autor: jodaw [159.205.98.*]
    niestety awans zaprzepaścili już w pierwszych pięciu kolejkach, wielka szkoda.... ale miasto się nadal angażuje, już ponad 60%........ dzisiaj zaczęły się jakieś nieśmiałe zakupy,,,,,,, czas na wzrosty
[x]
GKSKAT -18,24% 0,13 2026-02-25 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.