tak dla informacji żeby nikt nie myślał że coś tu wielkiego się dzieje.Dalej będę nabywał bo coś tu się szykuje pozytywnego.Kiedyś miałem tego ooooo albo i więcej ! Zdania nie zmieniłem to syf totalny z zerowymi obrotami i kombinacją na kursie-tak jak kiedyś-zawsze.
Wiem że to Ty zbierasz bo raptownie obroty wzrosły a i pamiętam Ciebie sprzed kilku lat i z Biura Maklerskiego jak szalałeś na Unimie.Powrót Króla spekulacji ? na najlepszą spółkę.Ile już tam zebrałeś ? Dobrą masz cenę.Pozdrawiam
Mam trochę wolnej kasy i postanowiłem się pobawić-tu nic kompletnie się nie dzieje ! Wracam do Unimy po niższych kursach niż kiedykolwiek nabywałem-co będzie.Mam czas i kasę a do emerytury daleko.Mają dobre umowy-zobaczymy co z tego wyniknie ? ŚMIESZNY-nijaki skup akcji itd. To bardzo mała spółka i zlecenie 20-30 000 tys.akcji może wywindować kurs o 200-300 % natychmiast !!! lub w drugą stronę na --- tylko kto będzie wyrzucał jak akcji nie ma wcale w wolnym obrocie.Wsparcie na 2,75 puściło już dawno i nic się nie dzieje.Obserwować i dobierać po coraz niższych kursach-UŚREDNIAĆ ! PROMOCJA kiedyś się skończy i odjedziemy wyżej. Pozdrowionka
Bankowo żaden z nas bo prowizja by nas wykończyła przy tych śmiesznych transakcjach. Czy coś wam wiadomo czyja to sprawka ??? Złodzieje płacą 0,05% prowizji dla GPW a my około 0,25- 0,38 % kogo więc stać na to KRETYŃSTWO ? prosta sprawa.Dalej nic kompletnie się tutaj nie dzieje-brak konkretnego Inwestora-skup akcji to CYRK nad cyrki-syf totalny ! Chcą skupić za grosze stąd ten śmieszny kurs. Ale Złodzieje !!! sprzedać po 12.pln. odkupić po 2,xx pln.
Bo na prowizję by nie zarobił . Bawią się głupole -wcześniej ich kilka razy wyleczyłem z tej głupoty i zapier...... kilkanaście tysięcy przez parę dni !!!!!!!!!! KUPIŁEM. Ostatnio jak chcieli zrobić zjazd to po 2,52 pln. Ja prawie wszystko KUPIŁEM i głupota się natychmiast zakończyła.Moje na K stoi tylko 1-zleconko / ukryte ! Pozdrawiam-nikt nie kupuje i nic tu się nie zmieni.
" jack " weź przypiernicz kilka tysięcy to i kurs skoczy na 2,80 a może i 3 złote. Na co czekasz bierz się do pracy. My tu tylko obserwujemy nie kupujemy czekamy aż nas zbawisz. Co ty na to ?
Wiem że to twoja sprawka z dzisiejszym kursem. Od dawna nie widziałam takiego wzrostu i obrotu. Dzięki z góry za spełnienie mojej prośby. Ślę pozdrowienia i dalej tak trzymaj " jack " czy jak tam masz na imię ? może mi napiszesz albo dasz telefon do siebie to porozmawiamy o akcjach.
Tak to ja wyrysowałem dzisiaj piękną kreseczkę i chciałem więcej dobrać ( dalej stoję na kupnie-ostro ) Już nie mogłem na to dziadowanie patrzeć i się wkurzyłem na maxa !!! zresztą już 2-raz !!! Zebrałem od ręki te śmieszne zastawki na 2,45 -2,48 razem 5 500 sztuk-efekt od razu widoczny. Jak patrzę na te śmieszne pakieciki po 10-20-100 sztuk to mnie telepie. Tu trwa lecenie w ch..... trwa palenie głupa do2. KONIEC z tymi zagrywkami na jakiś czas oczywiście bo nie zamierzam wszystkich zbawiać i wyciągać kursu na siłę . Siedziałem cicho bo chciałem dobrać poniżej 2.pln. ale ile można czekać ????????????? wiecznie ? RESZTA też do boju- brać się do roboty - samo się nie zrobi - pozdrowionka dla odważnych !
ktoś blokuje i jednocześnie skupuje akcje, spółka jest mega tania tylko brak zainteresowania nią, ale powinna zostać dostrzeżona a jak nie to spółka sama powoli skupi akcje może zarząd dokupi jakieś pakiety akcji
Nie ma co pisać udało sie dobrać po 2.64 1912sztuk widać też że ktos tylko czeka na większe pakiety blokuje wzrosty by kupować więc trzeba stać z boku patrzeć i ewentualnie kupować jak ma sie wolne środki tak to widzę
Dom Maklerski BOŚ wydał 09.09.2014. na zakup akcji Unima zerowy rating na kredyty udzielane pod inwestycje na tych papierach !!! razem z takim Badziewiakiem/ bankrutem całkowitym jak IDMSA. pRZYKRE ale niestety prawdziwe.
Kto kupuje na kredyt, moim zdaniem spółka jest dołowana nie wiem pod co ale jest dołowana chyba, że jest jakiś trup w szafie jednak z tego co widzę w raporcie wszystko wygląda OK