Wku...wi.a mnie juz to. ilez ten kredyt mozna zalatwiac, moja wiara slabnie z dnia na dzien, niech dadza jakies info to sie uspokoje, nie wierze ze nic nie wiedza, przeciez przy takim kredycie to musza sie komunikowac co chwile.
nie sie czego obawiac, przeciez prezes na walnym zapewnial kolegow (ktorzy tam byli), ze wszystko z kredytem jest ok poza tym spolka ma juz nie tylko biurko i laptopa ale 1,5h dzialki a to nie byle co.....
"Powiem" Wam, że widzę na Depku jedną, bardzo ważna zmianę na plus! Najbardziej twardzi akcjonariusze zaczynają wątpić, przestają naganiać na wzrosty i sprzedają, a najwięksi pesymiści kupują akcje :)
pamietacie na fluidzie tez byly koleczka a teraz kto je robi .......teraz jest prawdziwy akcjonariat i tu tez tak bedzie tylko czasu trzeba a kredyt w2dni to lukas i prowident a pozniej placz ze 50procent trzeba oddac
noz ku...wa co ty pitolisz, amerykanie po drugiej wojnie swiatowej udzielili niemcom 40 miliardow$ w kilka tygodni, a tu 200baniek mija rok i nic co za syf
dla mnie to tez juz jest kpina, wstydziłbym się tyle czasu się pierdzielić z jakimś kredytem.
Posżło info że za dwa miesiące mają skończyć czyli chyba wmaju, teraz w lipcu nowy harmonogram bez dat ale punkty do zrobienia i dopiero drugi chyba kończą ale tego nie wie nikt. To skąd oni tamte daty mieli? cyrk
odpisali cos???a moze nikogo w firmie nie ma. Weekend sie zaczyna wiec moga juz z kosiarkami szalec na hektarach w koncu 1,5h to troche koszenia jest......