Prosze pochwał sie prezesie czy już wygrałeś sprawę w tym Sadzie?
Masz już kasę na odsetki, animatora, prawnika itp...?
Odblokowali ci rachunki w banku?
Jesteś już zwycięzca?;-)
Ja tak sobie myśle (oczywiście dobrze ci życząc), że najwyższy już czas zawiadomić prokuraturę o niegospodarności i działaniu na szkodę spolki przez poprzedni zarząd.
W innym przypadku twoja wizyta (która czeka cie jeszcze w tym roku) w prokuraturze miła nie będzie.
Odpowiedz sobie na kilka pytań
Czy jesteś uczciwym człowiekiem?
Czy to był twój, a może czyjś pomysł?
Czy warto w imię jakiejś głupio pojmowanej lojalności iść z panem "b" na dno?
Czy nie zostawił cie samego z masa problemów, z których nijak nie idzie sie wyplatać?
itd..................
itp..................
etc.................
Może już czas iść ale po rozum do głowy, młody facet z ciebie a zszargasz sobie przyszłość;-)
Myślę, że du..pę warto ratować.
No ale decyzja należy do ciebie, wiedz tylko że to dopiero początek kłopotów.
I jeszcze jedno, w imieniu komornika mam do ciebie prośbę. Miej w Toruniu przygotowana gorąca wodę na piecu kaflowym abyś jak do ciebie wpadnie z wizyta mógł mu kawę zrobić;-)
***Nie zapomnij, że przypomnimy ci jak i za ile kupowałeś Invitum (Digate Interactive) od Novainvest/Digate i za ile ją później sprzedałeś do......................... Digate/Novainvest;-)
Dnia 2013-09-19 o godz. 18:07 ~sprawiedliwy wśród.. napisał(a):
***Nie zapomnij, że przypomnimy ci jak i za ile
> kupowałeś Invitum (Digate Interactive) od Novainvest/Digate
> i za ile ją później sprzedałeś do.........................
> Digate/Novainvest;-)
Mam prośbę mozesz powiedzieć te cyfry, dzięki z góry , bo ja i pewnie inni tez nie
Dnia 2013-09-19 o godz. 19:33 ~Papaj napisał(a):
> Jak dobrze sprawdzisz w komunikatach to jest. Kupił za 10
> tyś. A spowrotem sprzedał za 2 mln. Toż to Midas.
Dokladnie tak kossakowski nabyl 50 % udzialow w digate interactive za 10 000zl od novainvest
http://mojeinwestycje.interia.pl/news?inf=1582885
Pozniej Kossakowski w ramach podwyzszenia kapitalu zakladowego serii G objal 4 mln akcji po 0,50 zl a w zamian sprzedal na pewno co najmniej 50 % udzialow w digate Interactive do novainvest za 2 mln zl wiec uczestniczyl w wyprowadzaniu majatku z novainvest
Dodatkowo na ostatnim ZWZA (1 lipca 2013) glosami Kossakowskiego i posrednio bartela(sequoia) zdecydowal o przeniesieniu aktywow trwalych z digate do digate interactive co jest jawnym wyprowadzeniem majatku , gdyz jak mozna przeniesc majatek do spolki , ktora jest tylko w 75 % zalezna?? argumentujac to niby to wieksza transparetnoscia grupy kapitalowej (to jakis idiota musial wymyslec!!!)??
a wartosc aktywow trwalych w digate to 17,6mln zl to malo??
Juz nie mowiac o sprzedazy Talarsa za 30% udzialow w gp adrenalina za 2,5mln zl (pod bacznym okiem szeryfa lukasza z talarsa zostala sprzedana nca a on oczywiscie zadnej niegospodarnej transakcji nie widzial )
Gdybym byl teraz lukaszem to bym sie chyba zalamal nerwowo bo on jak i poprzedni zarzad z tego juz nie wyjdzie. Zostaje tylko wyjazd do Brazylii lub Japonii (chocaiz nie wiem czy tam jest ekstradycja??)
Byc teraz w skorze lukasza to istny horror :(. Ja bym z czegos takiego sie nie wyplatal i nie wyobrazam sobie ich linii obrony w sadzie (takowa chyba nie istnieje )