• Formacja flagi na wykresie dziennym i intraday Autor: ~Kuba Rzeszowiak [89.171.40.*]
    Właśnie obserwuję wybicie na wykresie intraday widoczne było wcześniej cofnięcie a teraz ponowne wybicie - czy to oznacza kontynuacje trendu wzrostowego ? Pozdrawiam :)
  • Re: Formacja flagi na wykresie dziennym i intraday Autor: ~limon [178.36.212.*]
    a ja widzę na intra sprzedaj rsi, sts, cci, ult i wykupiony mfi
    na wykresie widzisz co chcesz zobaczyć ;)

a nie widzisz przypadkiem schodów w dół z kilku ostatnich sesji, ktoś (prezio?) robi nas w balona, kurs naprzemiennie rośnie i spada, ale jesteśmy coraz niżej
  • Re: Formacja flagi na wykresie dziennym i intraday Autor: ~Kuba Rzeszowiak [89.171.40.*]
    Widzę je one właśnie tworzą formację chorągiewki - to znaczy że na wyższych poziomach utkneło sporo inwestorów, którzy świeżo kupili papier, nie zaakceptowali straty i jeszcze czekają na wybicie kursu i ewentualną natychmiastową odsprzedaż lub zyski. W zależności od momentum kolejnego wybicia.
  • Re: Formacja flagi na wykresie dziennym i intraday Autor: ~Rozbawiony [81.210.55.*]
    Obserowowanie formacji na wykresach ma to do siebie ze jesli bedziesz sie wpatrywal wystarczajaco dlugo to w koncu zobaczysz to co chcesz zobaczyc - pogap sie w monitor i zawsze predzej czy pozniej gdzies sie znajdzie glowa i ramiona, odwrocony spodek, trojkat, choragiewka i co tylko zechcesz.
  • Re: Formacja flagi na wykresie dziennym i intraday Autor: ~Kuba Rzeszowiak [89.171.40.*]
    Proszę o konkrety.

Proszę nie być pesymistą :) Z każdym dniem zbliżamy się do dywidend gdzie kurs będzie 7PLN. Widzimy szklankę do połowy pustą czy pełną?
  • Re: Formacja flagi na wykresie dziennym i intraday Autor: ~Rozbawiony [81.210.55.*]
    Na gieldzie staram sie nie byc ani pesymista ani optymista, jesli czuje ze jestem jednym z dwoch to gasze monitor i ide na spacer na swieze powietrze.
    Wyrazilem tylko moja wlasna opinie na temat klasycznej AT.

Ja w przeciwienstwie do Szanownego Kolegi nikomu tu nie zaimponuje, bo tak naprawde nie mam bladego pojecia jaki bedzie kurs SNS na nastepnej dywidendzie, ani po niej. Malo tego, uwazam ze tak naprawde nikt tego nie wie ze 100% pewnoscia, a moim zadaniem jako tradera nie jest wiedziec (bo to niemozliwe) tylko miec plan i dyscypline zeby sie go trzymac.
    To nie ma nic wspolnego ze szklanka w polowie pelna i w polowie pusta ;)
[x]
SYNTHOS -0,20% 4,89 2018-01-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.