No jest znów gość z idiotycznymi komentarzami :)))))) Kiedy odrobiłeś te straty pajacu ?
Pamiętaj, że przy 10 akcjach, które posiadasz albo jak twierdzisz posiadałeś to jeszcze opłatę manipulacyjną zapłaciłeś i przy tej twojej sprzedaży o 1 gr więcej od zakupu, normalnie dołożyłeś do interesu :) A że interes pewnie i tak cienki jak i twoje posty to inwestuj tak dalej, a chociaż jeden temat ci się wzbogaci :)))))))
Kiedyś zastanawiałem się, czy poziom intelektualny akcjonariuszy przekłada się na notowania spółki...? Teraz juz wiem - im bardziej publicznie demonstrujecie swoją głupotę, tym bardziej Pepees dołuje...
Słyszałem dziś w Agrobiznesie, że tegoroczne plony ziemniaka skrobiowego są mniejsze w całej Europie, a i tak PPS skupił tylko minimalnie mniej surowca niż w poprzedniej kampanii. Skoro surowca jest mniej to ceny wyrobu gotowego powinny być wyższe - także to może jest zbieranie papieru, a nie jego wywalanie(?). Prezes mówił, że w celu poprawy sytuacji z surowcem oni starają się o dopłaty dla rolników produkujących ziemniaki skrobiowe.
Tytułem wstępu powiedziano też, że PePeeS to największy polski producent skrobi ziemniaczanej składający się z trzech zakładów. Akcjonariusze raczej o tym wiedzą, ale brzmiało to znacznie lepiej niż samo "PePeeS..producent ... z Łomży".
Także SPOKO HANS:). Pozdrawiam
Ledwo zdążyli, bo jeszcze noc i we wrześniu by się nie ukazała :) http://mojeinwestycje.interia.pl/news?inf=1952663
Ładnie to wygląda, ale na ostatniej stronie jest najważniejsze - że to tylko prezentacja i nic z niej nie musi się spełnić :).
Tak mi się skojarzyło, że owa strategia to nic innowacyjnego, bo wszystko to w mniejszym bądź większym stopniu było wspominane tu na forum :).
Strategia wygląda pozytywnie - tylko trzymać kciuki za jej zrealizowanie.....i żeby jak najszybciej zaczęli wypłacać dywidendę (niedawno w jakimś wywiadzie TV prezes coś o tym wspominał, że akcjonariuszom dywidenda się należy) :). Pozdrawiam.