aaa ..no tak, ale to już było
póki co mamy chętnych na zakup tuż pod 30 gr może niedecydowani oddadzą i przeskoczą na spółki rosnące wówczas coś się odblokuje ?
to co mam dalej uparcie trzymam. Po prostu wierzę, że projekt odpali. Szczerze mówiac bieżąca oferta produktów nie przyniesie jakiś spektakularnych zysków, które zadowalały by wszystkich akcjonariuszy...... Wszyscy którzy teraz (bądź w niedalekiej przeszłosci) zakupili akcje raczej kupują bilet na przyszłość, a nie na wełnianą kołderkę... Planuję zakupić wełnianą kołderkę (polecam je, bo są dobrej jakości), ale dopiero z zysków.
P.S. Szkoda, że moje źródełko z pieniędzmi wyschło, bo chętnie bym uśrednił.......
do boju - jest nas wszak 37 mln !! Dzieci i starcy mile widziani - do prac publicznych w Żaganiu. Liście zbierać! Wojsku zasłonę dymna organizować! akcje nabywać
Rynek jeszcze nie wie. Ostatnia szansa na zakupy na dołku. Sezon ogórkowy w pełni, ale jak ogłoszą zakończenie projektu we wrześniu, to pewnie szerzej a nie samym raportem. Będzie jazda.
emisja była po 90 gr, wiec wydaje się, że w okolicach 1 zł uformuje sie wieksza podaż papier może dojść do 4 zł po tej cenie (0,3-0,6) raczej nikt nie odda
wczoraj po wielu dniach bez obrotu - cos sie ruszyło. to nieznaczne obroty, jednak świadczą o zainteresowaniu spółką. Przydałyby sie jakies inf. ze strony samej spółki, ale jak czytałem wcześniejsze wpisy, to nie jest to w zwyczaju Zarządu.
brak decyzji o nie podnoszeniu stóp przez FED, może spowodowac opóźnienie w globalnej ekspansji Golaba duży kapitał zostanie w & i nie przemieni się (we wrzesniu) w akcje tej spółki