rosna obroty ja tu widze ukryte kupno.podczas krachu zwiazanego z ofe przemek spadl na 8 zl i w ekspresowym temoie odrobil cala strate .dzieki vincent za promocje
uruchomili nastepna transze skupu isciagaja z gieldy jak leci.akcje zachowuja sie b.ladnie wg tego co sie dzieje na tej warszawskiej trupiarni.wg mnie przemek jest przed nastepnym wybiciem.zaintersowanie spolka wciaz zerowe
to sobie geniusze z fundow znalezli plynna spolke do sypania.spolka skupowala swoje akcje po 11-13 zl to warszawski banan zzrobil jeszcze lepsza promocje.sprzedaz tych akcjii po tych cenach to rozbijanie sobie namiotu na torach kolejowych
Nie wiem skąd info, że odwołany cały zarzad? z tego co było napisane to odwołano prezesa Spółki i zastąpiono go dotychczasową Panią viceprezes...
Wyniki Spółki na koniec roku powinny być ok, obstawiam, że znów wpadnie jakaś dywidenda.... Bilans firmy jest naprawdę zdrowy, brak długu odsetkowego, wysokie KW, wysokie poziomy gotówki.
Było też pozytywne info: http://budownictwo.wnp.pl/kontrakt-projprzemu-dla-lpp-urosl-do-79-mln-zl,232708_1_0_0.html
Jak dla mnie obecna wycena jest śmiesznie niska i mimo problemów sektora budowlanego z uwagi na siłę kapitałową da sobie radę! Polecam przyjrzeć się także Bipromet, sam nie posiadam tych akcji, ale są pod obserwacją
zwalili akcje do absurdalnych cen,pewnie robota glupkowatych fundow,wyniki nie rozpieszczaja to fakt i to w pelni sezonu budowlanego.nie wiemy za co dokladnie polecial prezes baabst.moze za to ze szastal pieniedzmi-dwa razy z rzedu dywidenda po 40 gr,skup akcjii powyzej grubo 10zl,pieniadze wyrzucone w bloto.banan nie lubi projprzemu czy insalu krakow,za to ladnie ruszyly wszystkie budowlane mostostale
osobiscie podejrzewam ze za zakatowanie projprzemu sa odpowiedzialni geniusze z noble funds,zakatalowali lubelskiego protektora i pewnie zdolowali mieszko.nic dziwnego ze z ich zespolu uciekaja zarzadzajacy.piekna hosse panowie zescie zgotowali na tych zdrowych spolkach.tak trzymac
spolka chce sprzedac nieruchomosci za 30 mln zl a srodki przeznaczyc na rowoj gro na eksport i przejecia,czas najwyzszy,a warszawski banan wycenia p. na 42 mln zl.brawo a na swiecie rekordy hossy
Co się dzieje z tą spółką? Cały czas zjazd ,żadnego odbicia.Komu zależy aby sprzedawać za kazdą cenę?Tak nie postępuje nawet bankrut!!!! Może ktoś ma jakąs wiedzę -proszę o komentarz bo z firmy się nie ma co spodziewać żadnej infiramacji pochowali glowy w,,piasek''.
uwaga,uwaga kryc się ,samobojca pikuje nad bydgoskim projprzemem,jest zdesperowany i niebezpieczny.kosi równo z trawa,dzieci i starcy sa proszeni o zejście do schronow,straz pozarna w pogotowiu