• Tymo Majstro, godajcie co sie dzieje Autor: ~sg [83.24.92.*]
    bo im części warze worki z papirem tyfona to ony lżyjsze so co dziń. Godajcies co sie dzieje, bo mnie straro wyrzuci s chałupy. Co wasa tsepołka goda na to? Bo Mańka sie schowała do safy i wyliść nie chce.

A ja łowiecków spydoł wczoraj i dokupiłżem przed siedemnasto, a dzisiej rypło
  • Re: Tymo Majstro, godajcie co sie dzieje Autor: ~timo maestro [85.14.76.*]
    oj tam, zara rypło. Nic sie nie rypło, bo i nie mioło co. Pseco tu zadnego łobrotu nie było. Po prowdzie to syćko je tak jak być powinno psed jakomś zwysko. Podziwejcie sie na te krysecki co to je tak casem rysujo, a najlepij na te co to ras biołe a raz corne so, tam najlepij widoć. Cas jus by na jako zwyska był, no jak i nie bedzie to sie tys nic nie dzieje, bedzie zaś. A i sakiewki podstawione widoć, tys znacy sie łodkupujo ci co psedali tylko po taniości chco.
    Worecki po mojemu lzejse nie so. One by były lzejse jakby je z chałupy wynosić pod Gubałówko. A tak, no jak one lzejse, jak wazone nie so.
    Bych wom jesce coś godoł ino zem cały cos łokrutnie spracowany. A cosik wom powim waznego a miejcies to na uwadze, to i tyfuna lubić bedziecie.
    Zacna to firma, co jak sie mo akcyje we woreckach, to nie tsa na nie spozierać ino mozna se kaj indziej chodzić dutki zbieroć. Potem se psyjść, piwecka napić, fajecka zakuzyć i z gaździno potańcować. Hej
  • Re: Tymo Majstro, godajcie co sie dzieje Autor: ~Być. [31.62.248.*]
    Dnia 2013-09-17 o godz. 18:24 ~sg napisał(a):
    > bo im części warze worki z papirem tyfona to ony lżyjsze so
    > co dziń. Godajcies co sie dzieje, bo mnie straro wyrzuci s
    > chałupy. Co wasa tsepołka goda na to? Bo Mańka sie schowała
    > do safy i wyliść nie chce.

A ja łowiecków spydoł wczoraj i
    > dokupiłżem przed siedemnasto, a dzisiej rypło
[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?