ale wy jestescie w goracej wodzie kompani, dosc was zarzad na cierpliwosc wystawil. Dzis trzeba tylko spokoju i nie kupowac u tych ktorzy dziwnie graja. czyli nie dzis. bo ze ktos dzis chce z napalencow koniecznie kupic to ja wiem i rozumiem tak jak dobrze wiem kto te pakiety oddaje...
jak wezmą 100% NDEL-a to i to jest możliwe. więcej wiary bo zgorzkniejesz...
info PAP:
Chińska firma Peixin chce zadebiutować na GPW, wartość oferty 21,35 mln euro
tak sie nie kupuje, jak wiem ze ktos musi sprzedac a ja moge poczekac to ustawiam po lewej stronie odpowiednio nizej, bo jemu a nie mi bardziej zalezy. sytuacje mozna oszukac puszczajac taka czy inna informacje w swiat, ale dobry jest ten co nerwy utrzymac na wodzy potrafi. a tam dodatkowo po lewej jest emisja po 38 gr przypominam. dlatego ci ktorzy pchaja teraz kurs na polnoc robia to bez sensu
Masz rację,Pt, on zgorzkniał a nawet zzieleniał, czuć go koniną.Tacy tak mają, raz nazywa się podbitka wel, prezent wel......jeszcze inne. Aby patrzeć jak sam ze sobą będzie mamrotał.
VEDIA I TAK JEST JEDYNYM PRODUCENTEM TABLETÓW W POLSCE!!!!
iz ktorys fundusz sie odplaca za to ze puscili im tak tanio akcji po 38, wowczas po lewej stronie jest ryzyko sie pokisic. tylko po co to dzisiejsze info ktore nic nowego nie wnosi? zeby sprzedac szybko cos w mozliwie najlepszej cenie. kropka. a niech rosnie dla starych i cierpliwych.
Informacje podali bo jak do tej pory informacje czerpaliśmy od osób, które były na walnym, to powinno być normą, że spółka informuje o dokładnych planach przeznaczenia emisji itd.
Póki co idą w dobrym kierunku.
jeszcze 3 kwartały temu nikt nie chciał spojrzeć na Asbis i Komputronika. One przez ten czas urosłu 2-3razy. i inwestorzy też narzekali. powtarzam cierpliwie czekajcie, bezprecedensowy bum na ich towar w końcu da efekt w wynikach. sursum corda