• Ocena sytuacji Autor: ~znafca [87.206.98.*]
    no i doszliśmy do oporu 50gr. Wydaje się rozsądne aby w tym miejscu wyjść z inwestycji. Ewentualnie poczekać i zobaczyć czy uda się przebić ten poziom. Wtedy jest szansa na ruch do 80gr. Teoretycznie spółka najgorsze ma już za sobą. Jeśli zacznie rosnąć sprzedaż, a z obecnego poziomu nie powinno to być trudne, to jest szansa na dojście do 80 mln rocznej sprzedaży co przy marży 2% (graal ma ponad 2.5%) daje jakieś 1.6 mln rocznie czyli wycena 1-1.2 zł nie jest niemożliwa. Trzeba jednak poczekać na wyniki za 3kw czy faktycznie jest poprawa sprzedaży. Wydaje się, że Grupa Bałtycka będzie potrafiła zadbać o większą sprzedaż bo poprzedni zarząd to kompletni nieudacznicy, a rynek nie jest taki mały. Tylko graal sprzedaje rocznie za 700mln.
  • Re: Ocena sytuacji Autor: ~Ania [195.205.152.*]
    Dziś schodzimy poniżej 40gr na zamknięcie.
    Łu kaszanka co tam u ciebie? Dużo udało ci się leszczom upchnąć?
  • Re: Ocena sytuacji Autor: ~ŁU kaszanka GPW [83.16.79.*]
    czesc Anusia

znowu marzysz o niemozliwym?:-))))

połóz choc cos na 0,43

o ile oczywiscie masz co:-)))
    Jak przyjdzie czas to położę. Już sprzedałam 15 tyś po 44gr w piątek, z resztą czekam aż jeszcze trochę podciągniesz do góry. Ale widzę, że raczej się nie doczekam.
    Jak sprzedałas?
    Przeciez mówiłas , ze nie mozna NIC sprzedac , ze jest to tylko przekładanie z kieszeni do kieszeni:-)))

Sprzedałas 15 000 ?:-))))
    Ale moze Advadisu fantastko:-))))
    Jakiś leszcz z twojej nagonki kupił ode mnie 15k w zeszłym tygodniu po 44gr. Ale pewnie ze strachu już dawno wysypał.
    Przeczysz sama sobie fantastko

Przeciez nie ma popytu-więc jak mozna cokolwiek sprzedac jak są tylko chętni do wywalania? :-))))
    Naganiacz czasami coś kupi aby wyglądało wiarygodnie. Poza tym naiwnych ciągle się pojawia sporo. Zobacz ilu ludzi kupuje petrolinvest, który nie dotrwa do gwiazdki.
    A co mnie obchodzi jakis Petrolinvest czy inny szajs?
    To jest wątek poswiecony Wilbo i nie zmieniaj tematu jak jakis gupek ktory co i rusz nagania na Epigona.

Jestes altruistką ze tak się udzielasz i ostrzegasz ZA FRIKO ludzi zeby Bron Boze nie kupowali Wilbo na kazdym kroku obrzydzając naszą spółeczke
    A ta wbrew Twoim zyczeniom i zaklęciom rosnie i ,,naiwniacy" nie chcą sprzedawac:-))

Jaka szkoda:-))
    Co za pech:-))
    Łu kaszanka - poczekaj na wszystko jest czas. Niech się tylko trend rosnący załamie to następny dołek będzie poniżej 25gr.
    Jasne

Moze mam poczekac jeszcze na koniec swiata, albo wybuch III wojny swiatowej?:-))

Tak sie głosno zastawiam Ania vel Ramzes i grupa mafijna

Macie jaja i połozycie cos na 0,43 czy nie?
    :-)))))
    Położyłam na 46. bierz i nie gadaj.
    Tak się głosno zastanawiam Ania vel Ramzes

Jestescie 24 h na dobe na wątku Wilbo i bez przerwy obrzydzacie spółenke.
    Jestescie zawodowymi naganiaczami?
    Ile kosztuje wynajęcie ludzi w Waszej agencji od PR-pijaru? :-)))

Bo przeciez gdybyscie nie mieli interesu w zarywaniu Wilbo to byscie od kilku miesięcy nie pisali o spółeczce ZLE !!!
    Więc jakies powody Wami kierują-a zakładam byc moze naiwnie :-)) , ze nie jestescie psycholami?:-)))
    Kupiłam tego śmiecia Wilbo po 2zł i teraz staram się uratować kasę innym naiwnym, aby nie stracili tyle co ja.
    To kupiłas tanio.
    W przyszłym roku ta cena będzie wspomnieniem:-))

A tak na serio Twoja odpowiedz kłamstwem zalatuje na kilometr !!!
    Jakbys miała cenne walora to wbrew logice i swemu interesowi nie nagamiałabys NA CHAMA na spadki :-)))))
    No i skończyło się. Już nawet nie ma kasy aby parę tysięcy szt po 46gr kupić.
    No i skończyło się. Już nawet nie ma kasy aby parę tysięcy szt po 43gr sprzedać.
    Jestes taki znawca jak z koziej du..... trębacz:-)))

Lepiej pisz o kosmosie i gwiazdach bo o Wilbo Synu to Ty nie masz zielonego pojęcia
  • Re: Ocena sytuacji-BANKRUT Autor: ~666 [83.22.176.*]
    j.w.
[x]
WILBO 4,17% 0,24 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.