Myslalem ze do polowy wrzesnia sie cos wyjasni, ta spolka to obraz nedzy i rozpaczy, akcjami handluja jacys drobni ciulacze, ktorzy chca ugrac 10zl na 1000 akcji, az smiech na sali i forum, tez mi strategia 1grosza,
nie piszcie ze jeszcze chwileczke, bo to trwa conajmniej od pol roku, juz za momecik juz za chwileczka, normalnie dziadostwo, a te komunikaty to chyba pod wywalanie akcji, bo przeciez ile to moze trwac, wskaznik AD po ostatnim info spadl i to ostro. normalnie nedza syf kila i na koniec mogila.
Misiaku kredytu na 200 baniek dolców nie załatwia się w dwa dni a zwłaszcza gdy sie jest w konsorcjum to tym bardziej jestes uzalezniony od innych Jeśli brak ci cierpliwości to sprzedaj papier chętni się znajdą
Ta spółka nadaje się do księgi rekordów Guinessa. To jest najdłużej przyznawany kredyt w historii nowoczesnej Europy. Muszę poczytać jakie są procedury i dla jaj zaproponuje pętlę z Polski. W tej chwili to jest jakaś kpina, bo w tym tempie to można uruchamiać taki kredyt chyba i kilka lat. Nie dziwie się, ze od czasu ktoś wychodzi z akcji bo ile można czekać???!!!
Celtic masz troche racji ale Depend nie jest winny tej sytuacji. bo zrobil wszystko czego od niego wymagal BoA. Okazuje sie, ze nasi amerykanscy przyjaciele maja bardziej skomplikowane procedury niz by sie to wydawac moglo. Faktycznie idzie to jak krew z nosa.Ja proponuje nie patrzec caly czas w notowania.Ta linie im w koncu otworza i wredy bedziesz to cale czekanie wspominal z usmiechem.
Dnia 2013-09-16 o godz. 23:40 ~znachor napisał(a):
> I niech was nie zmyli takie same id , bo Celtic to znajomy
> z pracy ze wspolnym WiFi. Natomiast celtic z malej litery
> nie jest mi znany.
znachor!
Hehe, chętnie cie poznam. Wydajesz się nie głupi. Ja tez czekam aby się wreszcie ta sprawa szczęśliwie zrealizowala. Też mnie krew zalewa ,że tyle czasu to trwa.