Ździwił byś się ile można zarobić na śmieciach. Mój znajomy łazik śmietnikowy pan Henio twierdzi że systematycznie wyciąga ze śmietników od 3 do 5 tyś miesięcznie!
może i zejdzie, ale ja widze że od dwóch dni jest coraz większy skup walorka, myślę że widły górne dzisiaj całkiem możliwe umowa stowarzyszeniowa coraz bliżej , i niektórym się pali do zbierania tanich akcyjek.
jak wszystko pójdzie dobrze Ukraina podpisze umowę stowarzyszeniową do końca listopada 2013r,,daje to nowe możliwości dla westy,rynki zbytu,zniesienie ceł, lub cła na preferencyjnych warunkach,,akumulatory pójdą do krajów unii ,,u nas bardzo słabo są reklamowane,a to przecież bardzo dobre aku...może być ciekawie na weście jeszcze w tym roku,,,czas pokaże
Bardzo dobry artykuł. Utwierdził mnie tylko w przekonaniu że dobrze robię.Główny akcjonariusz już wie że umowa stowarzyszeniowa będzie podpisana.Cwane zagranie?
Warto to było przeczytać dzięki.
Dnia 2013-09-23 o godz. 10:38 ~wojtek napisał(a):
> A pajace dalej swoje-jedynki,szustki i troche dorzuca by
> inni oddali kcje-palanty
..nie ma komu zająć się zdjęciem cinkciarzy od komputerów, ta gangrena dopóki nie będzie siedzieć w kryminale do usranej wieczności bedzie manipulować..nie poddawać się niech zjadają własne odchody ....