• jeszcze tylko 30 gr Autor: ~maslak [77.253.169.*]
    Jeszcze tylko 30 gr musi spaść aby pomyśleć o zakupach. Ile czau zajmie mu marsz na 40 gr? Wrzesień, październik? No myślę, że najpóźniej to nastąpi przed końcem roku. Pozdrawiam myślących.
  • Re: jeszcze tylko 30 gr Autor: ~slavky6708 [217.212.230.*]
    a nam to kto odsprzeda za 0,14 groszy ? prosimy o taki kierunek dla kursu
  • Re: jeszcze tylko 30 gr Autor: ~arbuss [85.219.150.*]
    Ktoś skupuje, pewnie coś się wydarzy. Znajomi królika zawsze kupują jak wiedzą że coś jest na rzeczy.
    Tak jak pisałem - na 100% jest coś na rzeczy, ta spółka zawsze się tak zachowuje jak przyjaciele królika wiedza zanim inni się dowiedzą. Drastyczny wzrost obrotów i kursu - pytanie pod co ktoś skupuje.
    Ale się z frajerzyli sypacze którzy sypali po 0,70 - 0,80... współczuje.
    pytanie na ile moce jest info. Czy kurs zaatakuje 1,5?
    jak myślicie?
  • Re: jeszcze tylko 30 gr Autor: ~RT [178.183.249.*]
    Ja obstawiałem wcześniej, że zadziałał uchwalony program motywacyjny. Sporo osób obawiało się milionów akcji po groszu rozdanych menadżerom. Ale patrząc na wzrosty możliwe, że chodzi o coś konkretniejszego. Zapowiedzi na konferencji były obiecujące, ale pod nie ktoś mógłby grać dopiero za miesiąc, przed ukazaniem się raportu. Zobaczymy jak dalej pójdzie. W krótkim czasie spółka straciła bardzo dużo ze swojej wyceny, może teraz uda się dynamicznie odrobić cześć strat.
    Maślak już do twoich 30 groszy niewiele brakuje, tylko zapomniałeś o 1 z przodu.
[x]
FEMTECH 2,00% 0,41 2025-11-07 12:13:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.