A pisałam, że po 12gr to już się nie sprzeda. Niedługo i 11 się skończy a wtedy bardzo szybko spadniemy poniżej 10.
Pewnie teraz wysypuje drugi Jujka bo widzi, że to nie przelewki i na podbitkę nie ma co liczyć.
o la boga, ale sypiom, co my zrobimy
wysypiom całe 7 mln, nie zatrzyma sie nawet na groszu
dzieki wam możemy sprzedać jeszcze po 0,11
dziękujemy o zbawcy
jutro o 7,00 dałem za was na mszę
niech Bóg was prowadzi (to chyba jehowi) ;))
masz racje bo będziemy kilka poziomów wyżej :)
tylko desperaci oddadzą po 10 gr. lub bardzo niecierpliwi, a świstak powolutku sobie delikatnie zbiera :)
DF, co jeśli kurs spółki jednak, dzięki danym fundamentalnym, poszybuje w górę? Czy wtedy oficjalnie, na tym forum, bo tu raczysz nas swoimi wizjami ze szklanej kuli, napiszesz "Ja DF myliłem się. Ja Df nie wiem co jest tak naprawdę z tą spółką. Ja df muszę zrozumieć że rynek jest pełen losowości. Ja mam wiele do nauki. Przepraszam".
Obiecuje, że jeśli spółka do 2015 roku okaże się oszustwem (taki mam swój zakres czasowy), dokładnie to tak samo uczynię. Przyznam się do porażki inwestycyjnej.
kolego df jeśli tak można Cię nazwać
niektórzy graja na giełdzie krótko średnio długoterminowo i chyba długo tego nie zrozumiesz. Każdy ma swoją wizję grania i trzeba to uszanować.
Jeden codziennie ślęczy przed kompem i co grosz się podnieca, a drugi czeka na 100-200-500% i ma to w dupie czy dziś jest +10% czy -15%.
Wiesz doskonale że tu niewielką kasa mozna zrobić 30 gr jak i te twoje 5 gr.
Tak więc nie udawaj idioty bo chyba nim nie jesteś i jesli już naganiasz na spadki to rób to z głową rzeczowo i logicznie
Wolne ff to niecałe 2 mln akcji z czego u drobnych jest ok. 1/4 max.
Trzymaj się i tak jak już wielokrotnie pisałem zakup odpowiedni pakiet bo możesz niedługo zostać z palcem w d....
pozdrawiam
Gdyby było tak dobrze, to czemu sprzedawał akcje brat Prezesa ? Czyży spekulował ? Sprzedawał niewiele powyżej 10 groszy. Chyba że to altruista i daje innym zarobić.
Przecież te całe df-y i ania to nie mają akcji tylko przestrzegają i martwią się o nasze pieniądze taka ich natura zbawiciela, a ja czekam i czekam na te obiecane ich 6 groszy i doczekać się nie mogę
Mam nadzieje że Bogowie Df i ania sprowadzą kurs na 6 gr.Cześć ich wielkim mózgom i altruistycznym dziełom na drodze w troszczeniu się o nie swoje.Takich tylko na ołtarze
bo szacunem ich darze buhahahaha
Widzisz ja wiem coś czego ty nie wiesz. Wyniki za 3kw znacząco odbiegają od prognoz. Spółka tonie. Emisja była potrzebna bo brakowało pieniędzy w kasie. Ale i te już się kończą. Brat prezesa sprzedał, kredyt wzięty i to starczy na max 6m. W 2014 spółka ogłosi bankructwo a w 2015 będzie już nowa w podobnej branży.
Ania, to bardzo niebezpieczne tak pisać. Po pierwsze brzmisz jak pis: my coś o nich wiemy ale nie powiemy:D
po drugie tworzysz wrażenie że jesteś osobą skonfliktowaną ze spółką
po trzecie, jeśli nr 2 jest prawdziwe, działasz na jej szkodę takimi wpisami to ktoś może nie wziąć za dobrą monetę takich wpisów.
Jeśli wiesz że spółka kłamie, polecam KNF. pilnują NC. do dzieła dzieciaku:)
ja to normalnie nie wiem czy sie podniosę po takim infie
dlaczego ich nie było jak goldwyn wypuścił 100mln akcji
tam był przekręt, a tu jak na razie puszczają mięczaki
zarabiają na pierdzeniu w wybrakowany fotelik i dają rady i porady.Bezużyteczne egzeplarze jak udawani lekarze,psychologowie,psychiatrzy i dygnitarze.Ot sam społeczny szlam.