po co pisać takie głupoty, ja nie rozumiem...
jakie 0.0
tyle to nigdy nie zobaczy, poza tym zobacz ile spółka już działa, ile ma aktywów. fundamenty ma stabilne jak żadna. choćby i kryzys był przez 10 lat to przy takich aktywach przetrwa bez problemów
Jeżeli sprawdzi się tyko część prognoz dotyczących konieczności modernizacji i nowych inwestycji w szeroko pojętą energetykę oraz kasy na to przeznaczonej prze PL i UE to ENAP nie dość że na tym bardzo skorzysta to jeszcze będzie łakomym kąskiem dla innych :)
Zgadzam się,tyle tylko,że to nie nastąpi jeszcze bardzo długo...Albo i w ogóle...
To co się tutaj wyprawia to jest czysta spekuła...Co niektórzy się podniecają ile to nie zebrali i na jakim poziomie nie wystawia,no i wielkie ''G'' z tego ich przechwalania...A zarządzik bawi się kosztem akcjonariuszy,zero poprawy wyników,tylko opowiadają bzdety...
A ja chciałbym zapytac,kiedy ten skup ruszy? Na Szczepana,czy w Sylwestra...
Banda...nie będę lepiej kończył...
Takim nabijaniem akcjonariuszy w butelkę to się powinien ktoś zając...
Tyle w temacie...
dopóki jaro niekupi tyle akcji co chce to kurs będzie się kisił oni są sprwawcami tak skandalicznego kursu akcji też dywidende dostaną szybciej hamulcowi enapu.....
jak wiesz to pisz!!!!! po to jest forum. Ja na przyklad wiem, ze ktos zbiera akcje....I ma z 400 000 K. I wystawi je jutro na 3,00PLN. Wiem to pisze.... Inaczej bym nie pisal....
Z funduszem a calkiem mozliwe ze z 2 fundami i nami. nie wygrasz cwaniaczku przechytrzles i sie spozniles tetaz yen swoj woreczek mozesz smialo wysypac. Goodbay
To już teraz wiecie pod co był ten delikatny wzrost ostatnio...
Po prostu,ktoś wysypał troszkę papiera pod bardzo mizerniutkie dzisiejsze wyniki...
Ta spółka to tragedia,kisi się miesiącami na tym samym poziomie,ewentualnie spada,ot i cała filozofia...
A Wy się podniecacie ile to na niej nie zarobicie... Pytam kiedy,chyba jak będziecie dziadkami...Jak oczywiście ta pożal się Boże spółeczka przetrwa jeszcze parę lat...
Aż dziw,że jeszcze jakiś czas temu sam się nią interesowałem,i byłem pełen entuzjazmu... Na szczęście mi przeszło...:))) I do tej pory udało mi się zarobic co nie co,a od tego spekulacyjnego szmelcu trzymam się z daleka...
Gościu chyba troszkę ściemniasz - moim zdaniem masz Enap drożej kupiony i nerwy puszczają :)
Spokojnie to jest giełda ..., Tu wygrywają niektórzy - nie wszyscy ....
To nie Święty Mikołaj z workiem prezentów dla każdego...
Ponadto mylisz poziom kursu ze stanem firmy.
Tu stan firmy dobry - kurs słaby
Bywa odwrotnie kurs super - a firma padaczka - po prostu giełda ...