to bankructwo to włóż między bajki , spółka się przeniosła do Kajetan i czeka na odbiory. niedługo rusza z produkcją i będzie największą firmą biotechnologiczną we wschodniej części Europy. kolejna bzdura z forów, to brak patentów i produktów . spółka była i została właścielem wszystkich patentów a niebawem będą zgłaszane nowe. niedługo pojawią się ciekawe infa, przełomowe dla spółki.niestety Mierzejewski był typowym naukowcem i nie dbał o kontak z inwestorami jak i o finanse . Kisielinski ma inne podejście do biznesu i myślę , że wbrew opiniom kurs wróci na dawny poziom. oczywiście nie za miesiąc czy dwa ale za kilkanaście miesięcy.
opieram swoja opinie na obecnych faktach i wiedzy mi dostepnej, nie na poboznych zyczeniach I marzeniach, ktorymi jestesmy karmieni od wielu, wielu lat.
jakie sa dotychczas owoce tej spolki kazdy widzi. kisielinski jest w spolce od zawsze, Mierzejewski byl prezesem okolo roku lub mniej, od momentu kiedy spolka mila nieudana kolejna emisje akcji. nie on jest winny obecnej kondycji spolki, ale brak wsolpracy I porozumienia. Ocena produktow spolki i mozliwosci rozwoju pozostawiam bez komenatrza, jak narazie nie widze nic przelomowego.
Dochodzi oczywiscie kosztowyny I dlugotrwaly proces sadowy z Budimexem...
aloalo nie widac w twojej wypowiedzi zadnych konkretow tylko stek bzdur.jakie mogą byc wyniki skoro dopiero kończą budowę zakładu? naganiasz bo chcesz zebrac taniej? bo czym inaczej wytlumaczyc zaangazowanie w te ciagle posty na forum? Jak spolka zla to się nią nie interesuję a ty ciagle piszesz
jak nie widzisz w moich postach konkretow, czytaj: referencji do informacji, ktore spolka na biezaco przekazuje do wiadomosci publicznej, to juz twoj problem. moim zdaniem masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. innymi slowy jestes emocjonalnym inwestorem, nie opierajacym swoich decyzji na analizie faktow, ale pobozych marzeniach i zyczeniach.
dokupie spolke, jak Kiesilinski odda/sprzeda pakiet kontrolny.
Panowie, ten post jest mój i na trochę inny temat.
Powtórzę jeszcze raz- ktoś ogarnia tanie akcje, gdy lab jest już gotowy...
Piszą tu, że dokupią jak będzie zysk netto itp.
Oddajcie więcej akcji po 8gr. a sam chętnie dokupię:)
Jak w wynikach będzie zysk to kurs będzie kilka razy wyższy niż dzisiaj!
Jak biznes będzie rozkręcony i zaczną pojawiać się posty o kupowaniu to ja zrealizuję zyski :)
Zatem,
...ale to trup;)
dzwoniłem ostatnio do spółki i rozmawiałem z osobą od PR . twierdziła to co pisał max, że trwa rozruch zakładu w Kajetanach i że mają już sporo zamówień więc co za bzdury wypisujecie?
Prezes zamówi usługę u żony
Kupi sobie brykę (albo dwie) za setki tysięcy
Zaksięguje u siostry
I zczyści Was z uśmiechem :)))
A jak coś nieteges, to odpowiedzialność zrzuci na wiceprezesa
Do tego może udzieli pożyczki sobie i kilku znajomym
Zatrudni personel od sushi na etatach firmy
Może jeszcze wypożyczyć lodówki i zamrażarki do przechowywania rybek :)))