Też niestety miałem makulaturę zwaną akcjami PSW.
Tez dałem się nabrać na tzw. oficjalne komunikaty o dywidendzie, nowych kontraktach.
Otrzeźwienie przyszło zdecydowanie za późno bo sprzedałem swój pakiet po 0,35 zł kiedy już nie miałem żadnych złudzeń, że Krawce to złodzieje i kombinatorzy których miejsce jest w więzieniu a nie na rynku kapitałowym.
p.s. Daj sobie spokój ze swoimi mrzonkami na temat Orbana, Jarozbawa i PIS-u.
Jak chcesz się po raz kolejny gorzko się rozczarować to bujaj dalej w obłokach a zastaniesz goły podobnie jak Jarozbaw - niedoszły polski Orban.
Jarozbaw poddał się po 2 latach swoich pseudorządów gdy IV RP stała się karykaturą samej siebie.
Kto miał rządzić polską w czasach światowego kryzysu finansowego jak w latach 2005-2007 gdy koalicja nieudaczników budowała twór zwany IV RP oddano ok. 15 km autostrad, nie zaczęto nawet budować ani jednego mieszkania z obiecywanych 3 mln
a Jarozbaw, Macierewicz i Ziobro zajmowali się nie gospodarką i finansami publicznymi ale tropieniem układu, zbieraniem haków i ośmieszaniem Polski na arenie międzynarodowej.
Kogo to prasa niemiecka nazwała swego czasu "dwoma kartoflami" ?
a wiesz financial times pisalo o pisowskim prezesie NBP?
http://wyborcza.biz/biznes/1,105760,7094383,Slawomir_Skrzypek_oceniany_lepiej_niz_szef_FED_u.html
jak już na siłe się sugerujesz tym co inni piszą o nas