Trzeba sie pozbyć tego syfu - nie widziałem gorszego gówna ,które mając wyniki zamiast rosnąć,no stać stabilnie cały czas spada! Ale jak dalej rządzą nia te same ćwoki to nic dziwnego!!!
dopuki narkiewicz 1,2 tu będzie nie widze żadnych szans na wzrosty ,przeciesz oni już na samym początku przejmowania pcg w 2010 r wyrąbali akcionarjuszy
Czy to prawda że pcquard nadal kosztuje mniej niż jeden grosz z przed resplitu? Niesamowite że ta spółka nie może się podnieść z ceną. Niby radzi sobie dobrze a ciągle te akcje są mielone na tych poziomach,albo i niżej.
Brak reklamy...
Wystarczy jedna rekomendacja, która tu się jak psu buda należy, albo przynajmniej jakieś pomamlanie w cnbc, czy artykulik w parkiecie, ale do czasu na razie komuś na tym zależy żeby było jak jest. Zobacz firma z branży -MIt- jak poszedł, a przecież gdzie mu do PC, Piechocki ma jeszcze gorszą opinię niż Narkiewicze. Wiem bo mam i to i to
Już o tym informowali w lipcu https://www.bankier.pl/wiadomosc/PC-GUARD-Zwolanie-Nadzwyczajnego-Walnego-Zgromadzenia-Akcjonariuszy-w-dniu-10-pazdziernika-2013-roku-2883093.html
A jak ma wyglądać podział? To nie sprzedaż tylko zbycie poprzez wniesienie aportu i objecie za to akcji w spolce zależnej. W PC guard nie będzie działalności operacyjnej, będą zarządzali spółkami zależnymi
Masz jasno napisane
2. Zbycie zorganizowanej części przedsiębiorstwa opisanej w punkcie 1 powyżej
zostanie dokonane w drodze jego przeniesienia na spółkę PC Guard Systemy
Informatyczne S.A. z siedzibą w Poznaniu, w wykonaniu zobowiązania do
wniesienia wkładu niepieniężnego na pokrycie przez PC Guard S.A. nowych
akcji w podwyższonym kapitale zakładowym spółki PC Guard Systemy
Informatyczne S.A.