ok...to moze podziel sie ze mna swoja wiedza -ja dopiero wsiadłem dzisiaj do pociagu...wiem , ze jest bardzo malo akcji w obrocie...ma je Kino polska i jakis prywatny inwestor...teraz dostali koncesje na multipleksa....chyba łatwo bedzie manipulowac kursem..boje sie tego...co myslisz o tym wszystkim??...dziekuje za odpowiedz.
41% będzie miała Agora i 41% Kino Polska oni swoich nie sprzedadzą bo nawzajem mają prawo pierwokupu i to raczej Agora w przyszłości będzie miała pakiet Kino Polska bo parę lat temu już mieli koncesje na kanał filmowy ale ja zwrócili masz rację 18% jest w wolnym obrocie ale należą one do założycieli i raczej tego tak łatwo nie sprzedadzą szczególnie teraz jak będą mieli najlepszy hybrydowy kanał filmowy w Polsce.
notowania sa zawieszone bo jest spory popyt albo sztucznie wołany pod wzrosty..czas pokarze co dalej..mysle ze to jest papier na dłuzej no i z przyszłoscia..pozdrawiam i dziekuje za info....oby cierpliwosci starczylo no i nerwów....
te zabawy, ale jak ktoś pociągnie w końcu z prawej po całości i zrobi się pusto w karnecie to się niektórzy zdziwią,a pewnie przyjdzie kiedyś taki dzień:)i mój ulubiony zielony kolor:)