• Ja czekam Autor: ~HEllo [83.27.34.*]
    Całe forum widzę, że już się wyprzedało i cisza ....
  • Re: Ja czekam Autor: ~tom [188.95.28.*]
    to jeszcze z 10 lat poczekasz ;)
  • Re: Ja czekam Autor: ~piotr [46.204.15.*]
    tom dalej czekasz na 35:-)
    oh oh ci wode z mozgu zrobil podobnie jak graf z lynxem:-):-):-)
    dobrze ze ich nie posluchalem:-):-):-):-):-):-):-)
  • Re: Ja czekam Autor: ~br [83.28.137.*]
    podciągnij pod 90 to zobaczysz moc podaży :)
    owszem gotówki w firmie jest dużo no ale ta kreatywna księgowość jest w cenie..... ale nie w cenie akcji.
    mogą próbować się spuścić jeszcze raz w okolice 60 ale potem żarty skończone i zacznie się spekulacja, wtedy wezwanie bedzie w ciągu 7 dni bo amerykanin lubi zamiatać dupą po ziemi i podcierać się szkłem i to jeszcze nie swoim.
  • Re: Ja czekam Autor: ~waldi [79.191.155.*]
    nie za ciekawie to będzie wyglądać jak jeszcze kauczuk pójdzie w górę przy spadku produkcji aut.
    http://www.parkiet.com/artykul/7,1342182-Rosna-ceny-i-maleje-nadpodaz-kauczuku.html
  • Re: Ja czekam Autor: ~Piotr [89.73.81.*]
    Oh oh, tom, graf
    Co tak cichutko
    czy czekacie na swoje 35?
    hahahahahaha
  • Re: Ja czekam Autor: ~piotr [89.73.81.*]
    Ps. Własnie kupiłem Continentale a jutro zmienie ubezpieczyciela - PZU rzecz jasna;))))

Dla zasady
  • Re: Ja czekam Autor: ~Lynx [89.231.28.*]
    piotr, uszy sobie jeszcze odmroź ... dla zasady ...
  • Re: Ja czekam Autor: ~Piotr [89.73.81.*]
    Rysiu
    Ta uwaga byłaby trafna w komuniźmie
    na szczęście jest wielu producentów opon i wielu ubezpieczycieli
    a kombinatorm dziękuję
  • Re: Ja czekam Autor: ~br [83.6.250.*]
    niestety stosunek świadomości w społeczeństwie jest znikomy i liczba świadomych to margines, taki goodyear zrobi reklamę lub akcję dla np. dzieci i ich morale wzrośnie, można się tylko uczyć, to już wszystko jest obliczone i wykalkulowane, cena akcji też.
  • Re: Ja czekam Autor: ~Plikot [83.28.98.*]
    Ja również czekam. Od wiosny 2009 roku zakup po 35 zł to dzisiaj już ponad 140% plus dywidenda każdego roku w wysokości około 7% włożonego kapitału. Pozdrawiam cierpliwych.
  • Re: Ja czekam Autor: ~Ania [37.190.191.*]
    Ja mam tylko takie pytanie,czy mam gratulować? Każdy widzi ,co było od roku 2009 i te 140 % to głos tych którzy już myśla o sprzedawaniu...lub chca na innych zrobić jakieś tam wrażenie. Zwrócę tylko uwagę na to,że kapitału zapasowego DEBICA ma aż nadmiar,dlatego kurs powinien poszybować grubo ponad 200 zł ,aby np.wezwanie się udało. Co prawda tylko najwytrwalisi tego zaznają tzn. czerwone szelki i białe kołnierzyki ,bo oni już o tym wiedzą. teraz brakuje jeszcze paru artykułów nt. jak to Dębica dała zarobić w ostatnich latach i takie bzdedy o dywidendzie ,którą po prostu OGRABILI , a nie dali, bo jak inaczej traktować wyprowadzanie pieniędzy za opłaty licencyjne i wieczne obniżanie zysku odkłądaniem kasy na kupę?! Pozdrawiam cierpliwych.
  • Re: Ja czekam Autor: ~Lynx [213.221.22.*]
    @Piotr
    Piotrze, w komuniźmie czy w kapitaliźmie frustracja pozostaje tylko frustracją a Twoje odmrożone uszy nie zrobią wrażenia na nikim. Taka jest smutna (niestety) prawda ...
  • Re: Ja czekam Autor: ~piotr [46.204.18.*]
    ja sobie uszu nie odmrozilem
    a to ze ktos kase wzial pod stolem drwiac sobie z prawa upowaznia mnie do reakcji na wzor wyborcy z tymi firmami nie podpisze zadnej umowy ani nie kypie ich towaru
  • Re: Ja czekam Autor: ~piotr [46.204.18.*]
    ja sobie uszu nie odmrozilem
    a to ze ktos kase wzial pod stolem drwiac sobie z prawa upowaznia mnie do reakcji na wzor wyborcy z tymi firmami nie podpisze zadnej umowy ani nie kypie ich towaru
    chyba ze sie dowiem ze zamiast brylowac na salonach kilku gosci ma spotkanie z prokuratorem
    ps co sie stalo z twoim kumplem oh oh czy juz wypelnil swa misje:-)
  • Re: Ja czekam Autor: ~waldi [79.185.193.*]
    120zł na koniec roku ,można porównać Dębice do Wawel stosunek akcji 1:10 prawie a zysk Dębicy jest o 30% większy i to wyrównuje ilośc akcji. Jest super teraz to mi faktycznie pachnie wzrostem haha
  • Re: Ja czekam Autor: ~br [79.185.44.*]
    oby się nie pojawiła ciężka podaż, czyli 20 k i więcej, zarząd na pewno od nowego miesiąca podejmie decyzje czy chce dalej sterować kursem czy nie, znając życie i przestępcze umysły w tej firmie to pewnie coś wymyślą.
  • Re: Ja czekam Autor: ~waldi [79.185.193.*]
    to nie zarząd steruje kursem tylko fundusze. koniec roku sie zbliża i fundusze muszą wykazać duzą stopę zwrotu aby zatrzymać przyszłych emerytów w OFE. pod koniec roku tego nie mogą zrobić bo przyczepiła by się KNF. pociągną kurs do 6 grudnia na 120zł.
    a najważniejsze w tym jest żeby ponownie oszołoma kupić a później po wygraniu od razu strzelić mu w łeb haha. oszołom szybko zapomina on żyje chwilą. wynika ,ze to wszystko w krótkim czasie pęknie
  • Re: Ja czekam Autor: ~br [79.185.44.*]
    to mi nie wyglada na bańkę tylko zamykanie kolejnych szuflad, decydujące będzie miało ile kupujący ma pary bo na razie idzie małym kosztem do góry. Zobaczymy jak się zderzy z prawdziwą podażą, na razie to sprząta i bierze śmieci.
  • zgodnie z moimi prognozami oh oh wyparowal Autor: ~piotr [178.180.201.*]
    teraz powinien zmienic pisownie z niemego ha na ch:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
    gdziezes guru wszyscy sie stesknili za toba
[x]
DEBICA 2,36% 86,90 2026-05-12 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.