zawsze kiedys nastepuje zmiana trendu dopiero jak urośnie 100% drobni to rozumieją
po co rubicon ma wywalać po 11 jak wywali po 1zł jak trend sie umocni i pieniadze beda pompowac ten papier
drobny który sprzedał na dnie boi sie odkupić -TAKA PRAWDA
Zmiana trendu to następuje jak są wyniki dobre , jak produkt jest widoczny na sklepowych półkach...itp.
A my na dzisiaj z tym wszystkim mamy bidę...
Wiem ,że chcielibyście żeby było pięknie...ja też..,ale logika nie pozwala.
Może kiedyś będzie złotówka...perspektywa lat...( jeśli wcześniej nie będzie upadłości likwidacyjnej ) ,a w międzyczasie zobaczymy poziomy 0,05...i tak będzie bujało..oj będzie.
Mamy same długi ..sprzedaży żadnej...co warunkuje wskaźnik na poziomie: cena / wk = 4.50
A wy mówicie o 1,00 :))))))))))
:)))
cenę akcji ustalają pieniądze (jeszcze dzieci sprzedają - ale już niedługo) - kupuj przyszłość - nie przeszłość - zadłużenie ?- po pierwszym dodatnim kwartale zobaczysz co się będzie działo z kursem - wartość księgowa no cóż pożyjemy zobaczymy - zabagniony papier strasznie , ale w hossie i 1 złoty będzie - czas - spekulacyjne wejście i 20 gr w tydzień
Chyba nie sądzisz ,że jeszcze pójdziemy w górę... trzeba być naiwnym, aby w to wierzyć.
Może nie rozumiesz znaczenia wskaźników ??? Polecam lektury ekonomiczne :)))
cena wk integer 4,56 i co kurs dalej rośnie - wskazniki nie ustalaja ceny tylko pieniadze
ponadto po zamianie obligacji na akcje wskażnik spadnie poniżej 2
Jak będziemy drukowali akcje to wskaźnik będzie jeszcze wyższy :)) ceny do wartości księgowej...
Musimy mieć zyski , musimy wrócić na półki i zmniejszać zadłużenie. Na dzisiaj akcje przewartościowane znacznie ..realny kurs na dzisiaj to ok 0,05.
No i jak sam wspomniałeś drukowanie akcji ( rozwodnienie kapitału ) w drodze :)))
będziesz jęczał i jęczał , ale to nie spowoduje , że po tyle kupisz nie zakręcisz kursu - zobacz na operacyjny zysk po półroczu - problemem były koszty FINANSOWE - teraz jest juz inna sytuacja - ale wiem , że jestes nie do przekonania - wiec kończe - przypomne sie po wunikach za 3 kwartał
Zapamiętaj ten wpis - Wyniki za 3 q będą do bani. Sprawdź dostępność asortymentu Miraculum w swojej okolicy i odpowiedz sobie na pytanie... jakie będą???
Tutaj jedynie kursem może ruszyć inwestor , który przejmie spółkę i spłaci od ręki całe zadłużenie...
a idioci nadal na forum jazgoczą - scaleniem zabiorą wam te niechciane dziesiatki tysięcy akcji będzieciemieli po 1000 szt i wypisywać dalej bzdety i przekleństwa - scalenie robi sie po to , żeby gamoniom odebrać papier - na szczycie hossy zrobią podział na miliony
taka prawda
Jeszcze dzisiaj 10 zł :) półki uginają się od produktów Miraculum...Każdy młody, stary człowiek pachnie BRUTALEM :)))) to widać ,słychać i czuć :))))
Wśród młodych moda na BRUTALA :))))
Ps. Jeśli nie zaktualizują swojego portfolio , to nic nie będzie z tego biznesu. Brutala kupują ludzie w wieku 70-80 lat ...Wars to samo, a oni już niestety schodzą z tego swiata.
Tyle czasu minelo i nic z tym nie zrobić..porazka zarzadu
cóż usmiechy na twarzy widze , żarty , żarciki - wyniki za III kw. nieistotne licza sie zyski w IV kw - to miesiące żniw w tej branży andrzejki i świeta - pozyjemy zobaczymy
a , że czuc - tak zapach kasy - cierpliwi zostana wynagrodzeni - odpaliłem chemosa i wróciłem tutaj podbić papierek
dzisiaj dostałem 32000 szt po 0,09 tak jak ci zo zamienili obligacje na akcje - dorzućcie jeszcze jutro pare kilo - czekam - a jutro oczekujacych bedzie wiecej -