Pierwszy kwartał na plus od ponad roku . Zmiany wprowadzone przynoszą efekt , na razie małe ale warte zwrócenia uwagi.Spółka po bardzo dużej przecenie chyba wszystkie złe dane ma za sobą i są w cenie .
Spólka wyraźnie odbija od dołka , po artykule w parkiecie gdzie sugerują wzrost wyników właśnie takich spólek ( skupiające sie na detalu ) . Primamoda staje się dobrą inwestycją na przyszłość . Zwłaszcza z takim śmiesznym FF - 800 tyś wolnego papiera
Spółka naprawdę do cierpliwych , tak z innej strony karnet na sprzedam mi się podoba -- coś koło 20 tyś akcji i jesteśmy na 250 !!! - ( to jest optymista)
moim zdaniem spółka jest ostrożnie skupowana , od momentu jak ktoś sobie w jednym zleceniu kupił od funduszy 180 tysięcy akcji . Skutecznie blokują wzrost lub każde zlecenie jakie się pojawi jest zbierane ,by następnie kilkoma setkami wrócić do punktu wyjścia . No ale to moje zdanie nie koniecznie musi tak być . Fakt jest jeden spółka od ponad roku wypracowała zysk kwartalny i być może , że jest to odwrót .
moim zdaniem mając tyle salonów ....i mieć kapitalizację taką ...i straty ...to powinni zmienić prezesa....
Monnari podobny asortyment a jaką oni mają kapitalizację ...
Główny udziałowca tam rozdaje karty to chyba sam siebie nie zmieni , ale dobrym sygnałem jest drugi kwartał tego roku - od 2011 pierwszy na plus . Może to początek poprawy wizerunku no i notowań akcji , które moim zdaniem są na totalnym dnie . Przy lepszych wynikach w kolejnych kwartałach spółka może szybko wracać do góry , a to dzięki małemu FF - 800 tyś . Ja powiem szczerze rozwala mnie ten muł , ale 10 tyś uzbierane z średnią 1,77 oddam po 100 . - a jak taki będę miał gest
Niby poprawa jest , linie kredytową odnowili to nie ma tragedii , ale wałkowanie akcji dalej trwa w najlepsze . Kto to tak zbiera , kto oddał wiemy , że fundusz ustawił z kimś sobie transakcje ,ale zabawa trwa dalej w zbieranie i zjazd kilkoma stówkami . Nudne to już jest ale poczekamy , może ktoś się pokaże w espi . Przecież te ff nie daje takiej możliwości aby dosłownie deptać w miejscu
właśnie może o to chodzi ,aby wszystkich dogłębnie zniechęcić . Dokupić do tych 180 tysięcy po taniości ( bo ktoś w jednej transakcji od funduszy odebrał ) i do góry . Zabawa w każdym razie trwa dalej . Trzeba czekać do wyników za 3Q i potem może dowiemy się kto przytulił ten pakiet + to co skubie teraz .