tak jak pisałem wcześniej ! pamiętasz jak pisałem o oporze na 5,79 pln ? i zamknięciu po 5,80.pln. i że już na 7-8 nic KOMPLETNIE nie trzyma. Dobrze że uzupełniłem stan Badziewiaka ale jeszcze do tego wzrostu trzeba trochę poczekać.Nawet dzisiejsze 6,22 nie robi na mnie wrażenia bo obroty żadne !!! wyciąganie na siłę ! pozdrawiam-jeszcze możemy się cofnąć ? tu wszystko jest możliwe.Pzt w W-u całkiem inna cena-mała.
Jesteś nadmiernym pesymistą tak jak ja nadmiernym optymistą. ... wierzącym w możliwości dużych wzrostow, chociaż wiele akcji sprzedawałem z zyskiem nawet 300% a kilka lat pózniej miałbym 3000% (elbudowa12/36/300,interia3/10/90,krakchemia2/10/80,amica2/12/100...) Zawsze miałem szczęście. Wtopiłem dopiero całą kasę jaką miałem w 2009 roku w naszego badziewiaka nie sprawdzając wskaźników P/E, P/BV bo nie były podane w prospekcie emisyjnym.Wierzyłem, że co jak co ale nieruchomości są pewne złaszcza jak dla firmy budującej dobre inwestcje z własnych środków. Ale okazało się że właściciele społki są specami od okradania akcjonariuszy a nie od budownictwa. Ja zawsze trzymam akcje i tylko dokupuję na spadkach. Nie gram tak jak Ty na akcjach sprzedając i odkupując.
dzisiaj już nabyłem WXF 1550 sztuk po 6.pln. - sporo po 5,96 -95 pln. dalej stoję i czekam aż wrzucą ! spekulacja pełną parą idzie-hahaha! a Wy na co czekacie ? Panowie