• Dlaczego jujka sprzedał po 11gr? Autor: ~Ania [195.205.152.*]
    No proszę mi odpowiedzieć. Moim zdaniem on wie, że spółka jest warta max 5gr więc sprzedaje po 11 i się śmieje.
    Zobaczycie za parę dni usłyszycie o innych właścicielach, którzy sprzedawali ostatnio.
    Tak na marginesie czy ktoś wie czemu jujka dopiero teraz poinformował? Czy nie musi tego zrobić w ciągu 3 dni od rozliczenia transakcji?
  • Re: Dlaczego jujka sprzedał po 11gr? Autor: ~df [83.12.104.*]
    pewno miał ich za dużo i bał się, że zwariuje ze szczęścia jak już będą po 1 zł. ;)
  • Re: Dlaczego jujka sprzedał po 11gr? Autor: ~ano [217.67.215.*]
    Zgodnie z przepisami osoba która przekroczyła (w dół/w górę) określone w ustawie progi musi poinformować KNF o tym w ciągu 3 dni. Musi także wysłać zawiadomienie do Spółki.

• Re: Dlaczego jujka sprzedał po 11gr? Autor: ~Ania [195.205.152.*]
    No właśnie. A sprzedał 20.08, czyli celowo się nie przyznał aby koledzy mogli opchnąć więcej. Tak jak pisałam po 12gr już nikt nie sprzeda. Kwestia czasu kiedy zobaczymy 5gr, a i to pewnie na krótko. Docelowa cena 2gr.
  • Re: Dlaczego jujka sprzedał po 11gr? Autor: ~karlsmen [81.210.22.*]
    po jakie 2 gr ja myślę że za darmo oddadzą nam te akcje !!!!!!! :))
    co tam nikt nie chce już oddać i zaczyna się nagonka:) buhahahaa
    skończcie fantazjować i pisać tych bredni bo czytać się tego nie da.
    ile on tego sprzedał hmmm. śmiech mnie ogarnia :)
    p.s.
    po te twoje 5gr. kupuje cały ff
    a teraz plecaki na jutro spakować do szkoły i lekcje odrabiać
  • Re: Dlaczego jujka sprzedał po 11gr? Autor: ~pogromca frajerów [93.154.130.*]
    A dlaczego nie poinformował w ciągu trzech dni ? odpowiedz jest banalna - mogą mu skoczyć , przecież to jest wolna amerykanka . TU NIE MA ŻADNYCH ZASAD - TO JEST NEW CONNECT.
[x]
JRCGROUP 0,71% 0,14 2025-10-01 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.