• PYTANIE Autor: ~mędrzec [95.40.99.*]
    http://pylonsklep.pl/pl/pylon-audio-topaz-20.html

TREŚĆ PYTANIA-ILE AKCJI PYLON MOŻNA KUPIĆ ZA TAKI ZESTAW
  • Re: PYTANIE Autor: ~Yo yo [37.47.184.*]
    A co liczyć nie umiesz?
  • Re: PYTANIE Autor: ~df [83.29.182.*]
    on umie i trzyma się z daleka. To z tobą jest problem
  • Re: PYTANIE Autor: ~mędrzec [77.114.80.*]
    Zgadza się df i Pozdrawiam Nic nie chce mieć z tą spółką wspólnego.Prowadze działalność dobroczynno-charytatywną na forum udzielając bezpłatnie porad młodocianym inwestorom.Widzę że też jesteś forumowym dobroczyńcą i jest nas dwóch to może jakieś stowarzyszenie utworzymy.Możesz być prezesem ze względu na duży posłuch i mir u nieroztropnych młodych finansistów ja zadowolę sie funkcją skarbnika.
    Pozdrawiam df co ty na moją propozycję?
  • Re: PYTANIE Autor: ~Yo yo [31.61.136.*]
    Napijcie się wódki, bądzcie dobroczyńcami kim tam chcecie ! Ale wasze komentarze pozostawcie do siebie ! Dbajcie o swoje pieniądze a nie o czyjeś ! Jeżeli ktoś będzie chciał waszych rad to się odezwie ! Dla mnie są bezwartościowe i bez jakiego kolwiek uzasadnienia :) I dla tego można powiedzieć że jesteście tylko spekulantami :) Do wiedzy inwestorów jeszcze wam bardzo daleko :) pzdr
  • Re: PYTANIE Autor: ~mar57 [77.254.66.*]
    popieram jw ~Yo yo [31.61.136.*] - tylko do zajadłych wypowiedzi brakuje jeszcze Ani ~Ania [195.205.152.*] .. i Jej bardzo mądrych i pouczających nawoływań w minionym tygodniu ... , ze po 0,5 ...będzie https://www.bankier.pl/forum/temat_re-dla-nas-inwestycja-w-te-akcje-to-parodia,13190420.html .
    Będzie.... i ...... nie było. A jak będzie... czas i dobry produkt - bo jest dobry (w swojej klasie cenowej ) - czas okaże.
    Pytanie: Ania i..... popierający
    Co Wami kieruje, że tak mocno chcecie na starcie PYLONA - zdnojić ?
  • Re: PYTANIE Autor: ~Ania [94.254.192.*]
    Co się odwlecze to nie uciecze. 5gr do końca przyszłego tygodnia.
  • Re: PYTANIE Autor: ~mar57 [87.205.54.*]
    Do Ani -Pytanie było konkretne... "Pytanie: Ania i..... popierający
    Co Wami kieruje, że tak mocno chcecie na starcie PYLONA - zdnojić ? "

Jak nie posiadasz konstruktywnej odpowiedzi to nie zaśmiecaj tego forum, bo takie
    pierdoły to przedszkolak też by napisał.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [195.205.152.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: PYTANIE Autor: ~df [83.12.104.*]
    racja. Tobie się to udało :D
    5 gr. ten tydzień
  • Re: PYTANIE Autor: ~Ania [195.205.152.*]
    Znowu ubrali frajerów po 12gr.
  • Re: PYTANIE Autor: ~df [83.5.132.*]
    jutro idą futra po 11 gr. Jak zwykle, okazja :D
  • Re: PYTANIE Autor: ~pan jujka [188.33.234.*]
    niom sprzedałem trochę akcyjek ,sorki :):)no chcieli kupowac to sprzedałem ;):)to źle ??????????????????????????????????????????
  • Re: PYTANIE Autor: ~buraczysko [46.76.120.*]
    Jom tyz burok sadzony i tyz sprzydolem
  • Re: PYTANIE Autor: ~pogromca frajerów [78.30.92.*]
    No i mamy długo oczekiowane info . 20 sierpnia Jujka Szymon zbył ponad dwa miliony sto tysiecy akcji po cenie 0,10 gr . Każdy szanujący się zarząd stara się systematycznie zwiększać swoje zaangażowanie w rynek a nie wywalać zaraz na debiucie .W artykule podają że z ponad 5 % zaangażowania zjechał na 2% . Teraz z takim śmiesznym pakiecikiem to pajacowi powinni dać posadę na stróża albo na porządkowego , może mi auto umyć . Firma do piachu . Moja wycena na teraz to 3 gr - 5 gr max.
  • Re: PYTANIE Autor: ~pogromca frajerów [93.154.214.*]
    I jeszcze z Banku WBS dnia 7 września wzięli kredyt na 250 000 tys zł. Czyli kasa kasa i kasa . Jak tak dalej , to chyba emisja ???
  • Re: PYTANIE Autor: ~ano [77.114.54.*]
    tam jest blad, sprzedal dwiescie tysiecy akcji a nie dwa miliony. plus to nie jest zarzad. wiec po co ten lament.
  • Re: PYTANIE Autor: ~ano [77.114.54.*]
    Także sam kredyt raczej wskazuje na zdrową sytuację finansową spółki. Obecnie pozyskiwanie przez małe podmioty wsparcia bankowego jest bardzo utrudnione. Oni uzyskali kredyt wartości 1/4 swoich zeszłorocznych obrotów a to nie jest mało.
    Kolejny sygnał że Spółka ma czystą sytuację finansową. Wzięli kredyt przed najbardziej zyskownym kwartałem w tej branży. Kredyt celowy na bieżącą działalność więc pewnie jest wzmożone zapotrzebowanie środków finansowych, chęć utrzymania płynności itd.
    Nadal jest ok:]
  • Re: PYTANIE Autor: ~Ania [94.254.193.*]
    A po co im kredyt skoro pozyskali ostatnio ponad 300 tys z emisji? Pewnie trzeba nowe auta dla zarządu kupić. W przyszłym tygodniu 5gr nie ma ch. we wsi.
  • Re: PYTANIE Autor: ~ano [217.67.215.*]
    Po co im kredyt? Tysiące możliwości.
    Ale zakładanie że ludzie tworzą Spółkę, realizują konkretne zadania, stają się publicznymi osobami tylko po to by kupić auto, to trochę kretyńskie myślenie.
    Zakładam że działanie PR, tworzenie struktur sprzedażowych za granicą, pochłaniają spore środki.
    Pamiętaj Aniu, że Bank to taki fajny podmiot który nie daje ot tak środków finansowych. Z tej informacji wiemy że:
    1. mają na tyle dobrą sytuację finansową że Bank dał im kasę
    2. że maszyny które mają są na tyle wartościowe że mogą być zabezpieczeniem.
    Dla mnie to uwiarygadnia firmę.
    5 groszy? możliwe, bo to NC. Ale nadal 1,5-2 lata, mój okres:]

pozdro
  • Re: PYTANIE Autor: ~df [83.12.104.*]
    po tym poście można wywnioskować, że jesteś ano rmalny
[x]
JRCGROUP 0,71% 0,14 2025-10-01 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.