• stabilizacja kursu dobry prognostyk Autor: ~gekko [188.116.36.*]
    jak leszcze nie rozumieja to im powiem ze tutaj spekulacji nie bedzie. Albo sie kupuje albo wysiada. Police maja dobre wyniki, maja inwestycje w Afryce, dobra sprzedaz. To inwestycja dlugoterminowa a nie glupie zagrywki leszcza ktory podnieca sie zyskiem 2-3%
  • Re: stabilizacja kursu dobry prognostyk Autor: ~rekin giełdowy [88.77.92.*]
    No pewnie, że masz rację. Ja zacząłem skupować jak chodziły po 30 PLN. Chyba dobrze zrobiłem mam nadzieję, że mnie popierasz. Średnia jak na razie 27 PLN. Zakupiłem 3700 akcji. Co ty na to? Mam jeszcze 50 tys to też sobie chyba kupię POLIC tym razem po 25. No bo żeby rosło to ktoś musi realnie odbierać a nie przekładać z kieszeni do kieszeni.
  • Re: stabilizacja kursu dobry prognostyk Autor: ~kulawy invest [109.75.17.*]
    Bardzo dobrze tak trzymać! Najlepiej weź pożyczkę jeszcze tak z 200 tysięcy i wspomóż bardziej biednych grubasów. Na pewno dadzą Ci wyciągnać z tego milion albo dwa no bo Police to potęga!
  • Re: stabilizacja kursu dobry prognostyk Autor: mam_i_gram [62.87.222.*]
    Mam rodzine ktora pracuje i mieszka w Policach, jesli chodzi o prace oczywiscie chodzi mi o prace w zakladach chemicznych-nigdy nie inwestowalem w ta spolke i zastanawiam sie czy byliby oni pomocni w ocenie spolki.
    Macie jakies propozycje?
[x]
POLICE 0,52% 7,66 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.