nie ma co sobie na nich uzywac teraz choc gdyby mieli troche godnosci to by sie nadpisali co sadza po dzisiejszym zachowaniu kursu.
tak to pisali w ciagu minuty na kazdy post a teraz??
Spekuła zrobiła sobie kółko do 0,44 a ty się dalej podniecasz i będziesz kisnąć miesiącami na "perle". Na razie to nawet działki nie umieją kupić. Do tego Platinum w akcjonariacie, dopóki rude tu są to nikt poważny nie weźmie większej ilości z rynku na dłużej niż niż na DT.
Spekulant wlasnie dziekuje oralnie swojemu guru 4,5% ze sprzedal w dolku kilka dni temu :D:D
Brawa chlopaki :) Nie powinienem sie smiac z czyjegos nieszczescia, ale to silniejsze ode mnie :)
Witam ponownie "kółko różańcowe od świętej złotówki".
Widzę, że nadal lewitujecie w absurdzie nadziei :) Cóż mogę powiedzieć, pod info kilku napaleńców otworzyło portfele, to musi podrastać. Ostatecznie będzie spadać z wyższego pułapu, nic więcej :)
Czemu dzis siedzisz jak mysz pod miotla,a jak tylko spada walisz po 30 postow dziennie ? :) Z reszta nie chce mi sie z toba rozmawiac... Czekaj na spec kulanta 1973 bo wlasnie zwilzyl usta i czeka zeby ci podziekowac za cynk :)
Dnia 2013-09-05 o godz. 12:11 ~lork napisał(a):
> Spekulant wlasnie dziekuje oralnie swojemu guru 4,5% ze
> sprzedal w dolku kilka dni temu :D:D
Brawa chlopaki :) Nie
> powinienem sie smiac z czyjegos nieszczescia, ale to
> silniejsze ode mnie :)
Wrócimy do tematu za kilka sesji jak dalej będziesz wisieć na haku na tej cudospółce.
To jest szmatulant, bądź jak kto woli, hrabia szmatulla :) I wie że jego miejsce jest w budzie teraz, wyłoni się z krocza 4,5% jak już zacznie opadać trochę po euforii ;)
Widzę wielkie podniecenie, zobaczymy tą euforię z kilka dni jak kurs zawróci do bazy. Oczywiście dzisiaj nikt nie sprzeda perły bo zaraz 1 zł. Sky is the limit, ha, ha, ha
na gieldzie nie ma nic pewnego.
oczywiscie ze moze spasc, wszystko zalezy od akcjonariatu.
moze teraz infomacje beda podawane troche szybciej bo jak zakladam jesli BA podpisal umowe powiernicza z PCG to rozumiem to jako ze widza jaka to bedzie kwota a co za tym idzie chyba musza juz wiedzec o tym, ze doxy przez pozostale podmioty zostaly podpisane.
to jest tylko moje wlasne przemyslenie i zadna zacheta na zakup akcji
Dnia 2013-09-05 o godz. 12:41 ~nwa napisał(a):
> na gieldzie nie ma nic pewnego.
oczywiscie ze moze spasc,
> wszystko zalezy od akcjonariatu.
moze teraz infomacje beda
> podawane troche szybciej bo jak zakladam jesli BA podpisal
> umowe powiernicza z PCG to rozumiem to jako ze widza jaka
> to bedzie kwota a co za tym idzie chyba musza juz wiedzec o
> tym, ze doxy przez pozostale podmioty zostaly podpisane.
> to jest tylko moje wlasne przemyslenie i zadna zacheta na
> zakup akcji
Policz ile czasu minęło od umowy paszportowej i jak wyglądał kurs 0,55 ----> 0,29.
fakt, troche przydługo jak dla mnie, ale ja sie nie znam na tych rzeczach.
wierze w to, że jak BA podpisal jakies doxy z PCG to znaczy ze jestesmy blizej niz dalej i to w tym wszsytkim najbardziej cieszy..
nie zdziwie sie jak od dzis bedzie powolna akumulacja a teraz sprzedaja DT
I co masz do powiedzenia teraz? Ugraliście po wszystkim 12% - to niby taki skok ? Nawet nie utrzymał się maksymalny kurs. Na NewConnect 12% w dzień to kpina, rozumiesz? zwykła kpina - zważywszy na jazdy, jakie mają tu miejsce. Po takiej obsuwie jak miała tu miejsce na Dependzie, to 12 % i bez komunikatu się należało.
nie rozsmieszaj mnie,,,,,,zobacz jaka byla rzez na szerokim rynku.....gdyby nie to to bysmy dzis zakonczyli w okolicach 45 gr.....ale zobaczysz niebawem jak ladnie kurs poleci w gore...
piszecie że zamilkłem nie było mnie cały dzień to nie pisałem tak to jest jak ulica ma akcje a nie zarząd że kurs nie utrzymuje się na jakimś poziomie tylko prawie spada o 100% fakt faktem mistrz jest tylko jeden a nazywa się 4,5% brawo
Dnia 2013-09-05 o godz. 20:22 ~spekulant 1973 napisał(a):
> piszecie że zamilkłem nie było mnie cały dzień to nie
> pisałem tak to jest jak ulica ma akcje a nie zarząd że kurs
> nie utrzymuje się na jakimś poziomie tylko prawie spada o
> 100% fakt faktem mistrz jest tylko jeden a nazywa się 4,5%
> brawo
ahahahhahaha.....po pierwsze udalo mu sie dzis przewidziec ze kurs nie wytrzyma cen powyzej 40 gr. bo mial na to 50 % szansy ze albo sie utrzyma albo nie....a po drugie jak go tak chwalisz to niech napisze co bedzi dalej z kursem podajac konkretne poziomy......ahahah.....ech ynwestory