nie wiem czy czekanie ma sens - kiedys tak wyczekałem na ipopemie - ale tutaj to mistrzostwo swiata mysle ze ci co sie doczekaja to beda wielcy jak Mike Tyson - obysmy wytrwali ....
na moje to przełom będzie po umowie stowarzyszeniowej ,,wszystko wskazuje na to ,że UA podpisze ją,,,nowe rynki zbytu i bez ceł ,,wtedy kurs poszybuje,,,
ja dokupiłem do 100k i zapominam o westi isic ...albo rybki albo akwarium a tak na marginesie mysle ze jest wiecej osob z podobnymi pakietami jak ja wiec ile moze byc akcji w obrocie ? moze ktos zgadnie ?
drobni mają mało akcji ,,dlatego te bandziory bo ich inaczej nie można nazwać zbierają od ponad roku te akcje,kto wie może nagarnia na nowo ing ,,tak zmoczyli na tej inwestycji ,żeby odrobić muszą teraz podnieść weste na kilka złotych i to kilka razy albo raz do połowy ceny z debiutu,,,może zbiera kto inny męcząc ludzi,, a gdy będą już wszyscy wymęczeni wywindują kurs wykorzystując jakieś wydarzenie w weście,,,,spokojnie przez rok zebrali wartości akcji około 8 do 10 milonów licząc średnią sesji 30 tys dziennie,czasem spekulacyjne podbitki,,czs pokaże pod co pilnują kursu i po co zbierają?!!!!!!!!!!