nie wiem czy kroi sie cos szczegolnego czy po prostu spolka zostala wreszcie zauwazona przez rynek. 2 bańki kapitalizacji przy ok. 2 bankach przychodu i 0,5 mln zysku (i to tylko za pol roku) mowi chyba samo za siebie. potencjał wzrostu przyjnajmniej 3-4 krotny.
witam,zarzad obecnie raczej nie daje powodow do zmartwien...
wywalacz juz dawno opuscil poklad,oby jak najmniej takich mykow iqp!z przypadkowym akcjonariatem :D
jak wam sie podoba plan?na jesien:powrot do notowan ciaglych
nie znam planow spolki,natomiast powrot do ciaglych to nie moj plan,a zwykla konsekwencja zdarzen.na fiksie wisza spolki gdzie wartosc akcji w wolnym obrocie nie przekracza 1 mln zl i gdzie srednia zmiennosc kursu wynosi 10%,czyli ponizej 10 gr za akcje.
spolka nie zawodzi,efekty inwestycji widoczne w poprawie wynikow,zasluguje na zejscie z fixingu(shlr)
w dalszym planie powrot do indeksow nc(sredni kurs musi byc =lub >niz 18 gr)
mam juz dosc tlumaczenia czemu,bo nikt mi za to nie placi
co wiecej,place ja kupujac akcje :D
TU I TERAZ.
ostatnio nawet zamiast kupic 20 szt :O kupilem jeden z kursow online.i niech to bedzie najlepsza reklama spoleczki( na dlugi termin),o a nie jakies parowy co robia ( z d.... kursu)jesien sredniowiecza.
pewnie sie usmiejcie bo te 20 sztuk to dzisiaj sa grosze,ten kto goni wie,ze czas to pieniadz.
ja nie gonie mnie gonia,hehe pieniadze to czas :D
mam nadzieje, ze powrot do ciaglych pojdzie z automatu po osiagnieciu odpowiednich parametrów. tez mam zamiar kupic u nich jakis kurs bo w koncu warto wiedziec co sprzedaje spolka, ktorej sie ma prawie 1% akcji :)
ja moze i tez mialbym 1% akcji,gdyby nie fakt,ze w portfelu jeszcze 11 innych spolek "do obdzielenia"
pozdr i zapomnijcie o bezustannym obserwowaniu kursu.
tak jakby nie bylo ciekawszych rzeczy w zyciu niz tylko gonitwa za kroliczkiem ;)