Adas ja nie jestem za mirgosem tylko przeciw tobie oszuście:)
jak ta policja adas szuka ze ja sie nie ukrywam a ona znaleźć nie może?
pozdrów mame nie zapomnij:)
Ty o matce się mendo nie wypowiadaj bo ty matki nie masz i nigdy nie miałeś.
Znaleźli cie na śmietniku i śmieciem zostałeś.
Ty za Mirgosem nie jesteś już?
Miskie ci mendo zabrał? Za słabo szczekałeś zapchlony kundlu?
Twój problem polega na tym, że pomimo tego, że robiłeś tu z siebie przez ostatnie półtora roku wyjątkową mendę szczekając na chwałę Mirosa to Mirbud i tak zdechł.
Ty zaś debilu będziesz miał proces karny. Przekonasz się jak bardzo w twojej obronie będzie z kolei szczekał Mirgos.
Pokazałeś tu wszystkim, że mendą cię natura stworzyła i jeszcze większą mendą z tego świata zejdziesz.
Adas ja nie mam żadnych problemów bo nie jestem zadłużonym nieudacznikiem:)
policji zycze powodzenia i bardzo ich oczekuje
oby wyszło im to szukanie lepiej niż tobie wniosków o upadłość mirbudu oszuście:)
Twój problem polega na tym, że pomimo tego, że robiłeś tu z siebie przez ostatnie półtora roku wyjątkową mendę szczekając na chwałę Mirosa to Mirbud i tak zdechł.
Ty zaś debilu będziesz miał proces karny. Przekonasz się jak bardzo w twojej obronie będzie z kolei szczekał Mirgos.
Pokazałeś tu wszystkim, że mendą cię natura stworzyła i jeszcze większą mendą z tego świata zejdziesz.
podaj swoje dane do procesu zapchlony tchórzu bo Policja cię znajdzie gnoju!
Adas nie kontaktujesz. Ja nie mam żadnych problemów.
teraz żałosny nieudaczniku chcesz ode mnie dane? Buhaha
mirgosa tez blagasz żeby sam wnioski złożył:)
widzisz juz ze przez 50 lat adas tylko powietrze marnowałeś
podaj swoje dane do procesu zapchlony tchórzu bo Policja cię znajdzie gnoju!
Podaj swoje dane do procesu zapchlony tchórzu bo Policja cię znajdzie gnoju!
Widzisz nieudaczniku jaki jesteś ograniczony?
nie stać cię na sługusów a tylko na wklejki tych samych postów w kółko
no dalej detektywie żebraj żebym cos ci rzucił:)
buhaha pozdro dla matuli
Adas widzisz jaki jesteś ograniczony?
juz stać cię tylko na wklejki i żebranie bym ci ochłap rzucił detektywie buhaha
pokaz matuli jak jej nieudaczny prezesik skończył:)