• Mówiłem Autor: ~mikab [159.205.189.*]
    No co jest panowie taka cisza na forum?! 1973 i spółdzielnia siedzi cicho i płacze ile to stracili a może cieszy się że opchneli leszczon na górce i teraz śmieją się z nich.... A kurs spada i końca nie widać.... oj wy buraczki inwesotory
  • Re: Mówiłem Autor: ~Barnaba [194.242.62.*]
    Mikab, jak tak bardzo chcesz i jeszcze ci frustracja po stratach nie przeszła skoro musisz się w ten sposób tutaj uzewnętrzniać to wkleję z historii forum Mirbud w szczególności, transakcje jakimi się tam chwaliłeś i ile na nich straciłeś. Mam screeny i google cache pamięta śmieszny człowieczku :)
  • Re: Mówiłem Autor: ~mikab [159.205.189.*]
    HAHA nie rozśmieszaj mnie.....
  • Re: Mówiłem Autor: ~Nie mówiłem [77.223.216.*]
    " mądrego to mi miło posłuchać", mów do nas jeszcze...
  • Re: Mówiłem Autor: ~1973 [46.169.94.*]
    Mikab ustaw sobie lustro i rozmawiaj z soba.Ja akurat bylem dzis po stronie k.Transferuje tu zyski.I jeszcze jedno-nie nakazuj mi non stop sie wypisywac.Chcesz taniej to ustaw sie taniej twoje prawo ale nie zawracaj gitary i korzystaj z okazji znerwicowany inwestorze a jak chcesz to z ad-instalcem umow sie na randke.Kto z was ma byc mamcia ustalicie pewnie zgodnie-tyle macie wspolnego...
  • Re: Mówiłem Autor: ad-instal [31.11.158.*]
    Leć głupku po zapowiadane przez ciebie w tamtym tygodniu 2 zł na Mirbudzie i 1.20 na JHM a najlepiej wejdź z powrotem do nory z której wylazłeś.

@1973 mam wyjście dla ciebie

Autor | ~1973 [46.169.69.*] 2013-08-18 10:19
    Jest promocja w OBI na mocny sznurek to pewnie w tym tygodniu przyda ci sie chlopie jak masz odrobinke godnosci po tym zalosnym pierdzeniu.
    Zastrzegam ze kosmici nie pomoga
  • Re: Mówiłem Autor: ~agata-prawnik [37.30.123.*]
    Czy mógł byś człowieku nie zaśmiecać swoim hamstwem i wulgaryzmem forum ?
    Żygać mi się chce jak widzę twój nick , Po prostu mam już dość hamstwa jakie wypływa z ciebie i tego jadu nienawiści dla całego swiata !
    Jeśli się nie uspokoisz skieruje twoje posty do odpowiednich służb - .ps ; nie żartuje !
    Po prostu mam dość !
    Możesz ich jeszcze nie czytać baranie. Jak już czytasz to forum to staraj się to robić ze zrozumieniem i wydawaj obiektywne oceny wydawaj bo dam robisz z siebie debila.
    I strasz służbami tylko zrób to bo jesteś teraz groteskowy!
    Proszę bardzo , doigrał się pan .
    Dla pana wiadomości -art. 212 § 2 k.k , oraz art. 216 § 2 kodeksu karnego składam pisemną skargę -doniesienie o podjęcie działań umożliwiających ustalenie tożsamości autora wpisu i dochodzenie sprawiedliwości

Zgodnie z art. 488 k.p.k. Policja przyjmie ustną lub pisemną skargę i w razie potrzeby zabezpieczy dowody, po czym przesle skargę do sądu.
    Żegnam pana
    Baranie jeżeli nie wiesz kim jestem i będziesz szedł na Policję to daj znać tu na forum lub napisz na e-mail ad_instal@wp.pl to sam dobrowolnie pójdę i ułatwię pracę Policji.

Miałem rację, jesteś groteskowy, delikatnie mówiąc!
  • Re: Mówiłem Autor: ~kloss, hans [77.223.216.*]
    Wiem kim jesteś!! ..wydupconym jakich wielu..
    Aż dziw bierze że jest pan tak nie odpowiedzialny . W jaki sposób pan reprezentuje swoją firmę ?
    Pogratulować rozsądku -Brawo !!
    W czasach internetu każdy który został obrażony przez pana wpisy , może wystawić złosliwą opinię na większości stron z wpisem pana firmy , nie będę wybiegać dalej co może się stać z dochodami owego BIZNESMENA jakim pan niby jest .
    Współczuje wspólnikowi takiego prost...ka !
    A ja współczuję tobie, ale @ 1973 ma wyjście dla ciebie:

Jest promocja w OBI na mocny sznurek to pewnie w tym tygodniu przyda ci sie chlopie jak masz odrobinke godnosci po tym zalosnym pierdzeniu.
    Dnia 2013-09-04 o godz. 19:50 ~agata-prawnik napisał(a):
    > Czy mógł byś człowieku nie zaśmiecać swoim hamstwem i
    > wulgaryzmem forum ?
    Żygać mi się chce jak widzę twój nick ,
    > Po prostu mam już dość hamstwa jakie wypływa z ciebie i
    > tego jadu nienawiści dla całego swiata !
    Jeśli się nie
    > uspokoisz skieruje twoje posty do odpowiednich służb - .ps
    > ; nie żartuje !
    Po prostu mam dość !

Następnym razem jak trafisz na mój post to żygnij sobie na klawiaturę i broń Boże nie otwieraj go. Po co się masz denerwować, no chyba, że jesteś masochistą to wtedy co innego:)
    Głupek prorokował 5 sierpnia!!!

Sprawa prosta
    Autor | ~1973 [95.40.220.*] 2013-08-05 21:37

Czeka nas niebawem 100% test 60 gr a moze juz w tym miesiacu zachaczy o 70 gr/tu oczywiscie opcja powynikowa/
    Tak naprawde to przy obecnej sytuacji technicznej i fundamentalnej to tylko osly wystawia zlecenia na s w strefie 50-55 gr
  • Re: Mówiłem Autor: ~1973 [95.40.50.*]
    Nie truj dupy ad-instalcu bo nawet czytac nie potrafisz o cenie 2 zl na Mirbudzie pisalem w kontekscie poczatku 2014 tak samo jak o jhm 1,20.W sierpniu mialo testowac 60 gr i testowalo oczywiscie nieudanie-trudno/ ale nieudacznikem jestes ty skoro twierdzisz ze pisalem o wyzszych cenach na dzis w zasadzie klamiesz jak w kazdym wpisie o Mirbudzie i Jhm.Ostatni tydzien to rozdania calego rynku.Pamietaj tylko ze slonce nie swieci zawsze i deszcz tez ciagle nie pada.Ty pojawiasz sie jak grzyb w trakcie i po deszczu jak zaswieci slonce to ponownie zejdziesz do nory.Umow sie z mikabem na kawke i sie zabawcie.
    Jeszcze jedno skopiuj i wklej post w ktorym pisalem ze mirbud dzis mial byc po 2 zl.
    Post oczywiscie jest tyle ze okreslajacy dalsza przyszlosc.Nigdy nie pisze ze cos wzrosnie o 100% w tydzien panie fuszerko a okazje wykorzystuje tak jak dzis zawsze!
    Nie wypieraj się mendo tego co pisałeś.
    Pomyliłeś się bo nie przewidziałeś, że Mirbudowi budowy staną a teraz kombinujesz jak wól pod górę,
    Burak jesteś i tyle, lichy i śmieszny prorok:)
    Skorzystaj @1973 z własnego pomysłu

• Re: Mówiłem Autor: ~ANALFABETA [89.161.21.*]
    Posłuchajcie analityków!
    OFE praktycznie idą do likwidacji.

Teoretycznie zachowana jest część akcyjna, ale zastosowano dobrowolność i suwak emerytalny - który polega na sprzedaży 10 lat przed emeryturą 10 % oszczędności.
    Wg obliczeń co światlejszych analityków już w przyszłym roku nastąpi przewaga podaży nad popytem.
    To dlatego jak co mądrzejsi zarządzający zdali sobie z tego sprawę nastąpiła wyprzedaż akcji.

Czeka nas co najmniej kilka lat bessy.

Uwaga na akcje - teraz parzą w łapki !!
  • Czekają nas obecne stopy procentowe do końca roku Autor: ~Kuba Rzeszowiak [91.192.165.*]
    A przewidywane podwyżki rzekomo w połowie przyszłego roku.
    Dodatkowo ożywienie gospodarki.
    Czeka nas też program Mieszkanie dla młodych.

Jeśli parzą cię w łapki to chętnie odkupię :)
[x]
JHMDEV 0,00% 1,76 2019-12-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.