No co jest panowie taka cisza na forum?! 1973 i spółdzielnia siedzi cicho i płacze ile to stracili a może cieszy się że opchneli leszczon na górce i teraz śmieją się z nich.... A kurs spada i końca nie widać.... oj wy buraczki inwesotory
Mikab, jak tak bardzo chcesz i jeszcze ci frustracja po stratach nie przeszła skoro musisz się w ten sposób tutaj uzewnętrzniać to wkleję z historii forum Mirbud w szczególności, transakcje jakimi się tam chwaliłeś i ile na nich straciłeś. Mam screeny i google cache pamięta śmieszny człowieczku :)
Mikab ustaw sobie lustro i rozmawiaj z soba.Ja akurat bylem dzis po stronie k.Transferuje tu zyski.I jeszcze jedno-nie nakazuj mi non stop sie wypisywac.Chcesz taniej to ustaw sie taniej twoje prawo ale nie zawracaj gitary i korzystaj z okazji znerwicowany inwestorze a jak chcesz to z ad-instalcem umow sie na randke.Kto z was ma byc mamcia ustalicie pewnie zgodnie-tyle macie wspolnego...
Leć głupku po zapowiadane przez ciebie w tamtym tygodniu 2 zł na Mirbudzie i 1.20 na JHM a najlepiej wejdź z powrotem do nory z której wylazłeś.
@1973 mam wyjście dla ciebie
Autor | ~1973 [46.169.69.*] 2013-08-18 10:19
Jest promocja w OBI na mocny sznurek to pewnie w tym tygodniu przyda ci sie chlopie jak masz odrobinke godnosci po tym zalosnym pierdzeniu.
Zastrzegam ze kosmici nie pomoga
Czy mógł byś człowieku nie zaśmiecać swoim hamstwem i wulgaryzmem forum ?
Żygać mi się chce jak widzę twój nick , Po prostu mam już dość hamstwa jakie wypływa z ciebie i tego jadu nienawiści dla całego swiata !
Jeśli się nie uspokoisz skieruje twoje posty do odpowiednich służb - .ps ; nie żartuje !
Po prostu mam dość !
Możesz ich jeszcze nie czytać baranie. Jak już czytasz to forum to staraj się to robić ze zrozumieniem i wydawaj obiektywne oceny wydawaj bo dam robisz z siebie debila.
I strasz służbami tylko zrób to bo jesteś teraz groteskowy!
Proszę bardzo , doigrał się pan .
Dla pana wiadomości -art. 212 § 2 k.k , oraz art. 216 § 2 kodeksu karnego składam pisemną skargę -doniesienie o podjęcie działań umożliwiających ustalenie tożsamości autora wpisu i dochodzenie sprawiedliwości
Zgodnie z art. 488 k.p.k. Policja przyjmie ustną lub pisemną skargę i w razie potrzeby zabezpieczy dowody, po czym przesle skargę do sądu.
Żegnam pana
Baranie jeżeli nie wiesz kim jestem i będziesz szedł na Policję to daj znać tu na forum lub napisz na e-mail ad_instal@wp.pl to sam dobrowolnie pójdę i ułatwię pracę Policji.
Aż dziw bierze że jest pan tak nie odpowiedzialny . W jaki sposób pan reprezentuje swoją firmę ?
Pogratulować rozsądku -Brawo !!
W czasach internetu każdy który został obrażony przez pana wpisy , może wystawić złosliwą opinię na większości stron z wpisem pana firmy , nie będę wybiegać dalej co może się stać z dochodami owego BIZNESMENA jakim pan niby jest .
Współczuje wspólnikowi takiego prost...ka !
A ja współczuję tobie, ale @ 1973 ma wyjście dla ciebie:
Jest promocja w OBI na mocny sznurek to pewnie w tym tygodniu przyda ci sie chlopie jak masz odrobinke godnosci po tym zalosnym pierdzeniu.
Dnia 2013-09-04 o godz. 19:50 ~agata-prawnik napisał(a):
> Czy mógł byś człowieku nie zaśmiecać swoim hamstwem i
> wulgaryzmem forum ?
Żygać mi się chce jak widzę twój nick ,
> Po prostu mam już dość hamstwa jakie wypływa z ciebie i
> tego jadu nienawiści dla całego swiata !
Jeśli się nie
> uspokoisz skieruje twoje posty do odpowiednich służb - .ps
> ; nie żartuje !
Po prostu mam dość !
Następnym razem jak trafisz na mój post to żygnij sobie na klawiaturę i broń Boże nie otwieraj go. Po co się masz denerwować, no chyba, że jesteś masochistą to wtedy co innego:)
Sprawa prosta
Autor | ~1973 [95.40.220.*] 2013-08-05 21:37
Czeka nas niebawem 100% test 60 gr a moze juz w tym miesiacu zachaczy o 70 gr/tu oczywiscie opcja powynikowa/
Tak naprawde to przy obecnej sytuacji technicznej i fundamentalnej to tylko osly wystawia zlecenia na s w strefie 50-55 gr
Nie truj dupy ad-instalcu bo nawet czytac nie potrafisz o cenie 2 zl na Mirbudzie pisalem w kontekscie poczatku 2014 tak samo jak o jhm 1,20.W sierpniu mialo testowac 60 gr i testowalo oczywiscie nieudanie-trudno/ ale nieudacznikem jestes ty skoro twierdzisz ze pisalem o wyzszych cenach na dzis w zasadzie klamiesz jak w kazdym wpisie o Mirbudzie i Jhm.Ostatni tydzien to rozdania calego rynku.Pamietaj tylko ze slonce nie swieci zawsze i deszcz tez ciagle nie pada.Ty pojawiasz sie jak grzyb w trakcie i po deszczu jak zaswieci slonce to ponownie zejdziesz do nory.Umow sie z mikabem na kawke i sie zabawcie.
Jeszcze jedno skopiuj i wklej post w ktorym pisalem ze mirbud dzis mial byc po 2 zl.
Post oczywiscie jest tyle ze okreslajacy dalsza przyszlosc.Nigdy nie pisze ze cos wzrosnie o 100% w tydzien panie fuszerko a okazje wykorzystuje tak jak dzis zawsze!
Nie wypieraj się mendo tego co pisałeś.
Pomyliłeś się bo nie przewidziałeś, że Mirbudowi budowy staną a teraz kombinujesz jak wól pod górę,
Burak jesteś i tyle, lichy i śmieszny prorok:)
Posłuchajcie analityków!
OFE praktycznie idą do likwidacji.
Teoretycznie zachowana jest część akcyjna, ale zastosowano dobrowolność i suwak emerytalny - który polega na sprzedaży 10 lat przed emeryturą 10 % oszczędności.
Wg obliczeń co światlejszych analityków już w przyszłym roku nastąpi przewaga podaży nad popytem.
To dlatego jak co mądrzejsi zarządzający zdali sobie z tego sprawę nastąpiła wyprzedaż akcji.