• naiwniacy z was Autor: ~rudy rydz [24.13.138.*]
    widze ze niektorzy juz czuja sie usatysfakcjonowani tym ze platinium dostalo kare na ponad 5 baniek, czyli w jakis sposob czuja jakies zadoscuczynienie tymczasem rudy z rodzinka sie z was smieje naiwniacy. ile bylo zarejstrowanych akcji na walne 19mln. czyli opchychali wam akcje od mniej wiecej 3 lat. sprzedali okolo 20mln po sredniej cenie minimum 80gr moze 1zl, czyli przygarneli mniej wiecej 16-20mln na kary wydadza 6mln czyli minimum 10mln zostaje w kieszeni. a wy dalej ze juz po krawcu oj naiwniacy. na kazdej spoleczce robi to samo i wyciaga kase a wy sie ludzicie. Pytanie dlaczego dopiero po 3 latach od pierwszego zlamania obowiazku informacyjnego o zmianie udzialu w posiadaniu akcji dostali kare, ano dlatego zeby zdazyli uplynnic akcje"ulicy"i na tym zarobic. To byla gra na zwloke przez gpw, spytacie dlaczego, kojarzcie fakty, kto byl preziem gieldy Sobolewski, to krawiec byl kryty za profity pod stolem i sponsorowanie filmu. Tu juz nie tylko prokuratura, ale rowniez CBA wkroczy w akcje.
  • Re: naiwniacy z was Autor: ~olo [194.181.188.*]
    Wg mnie to dopiero początek kar dla spółek z grupy platinium.

Na walnym zarejestrowane były 4 podmioty, które objęły akcje serii Ł, w których prezesem jest piotr krawczyk.
    1. new technology
    2. capital p.e.f.
    3. prestige capital
    4. web capital

Jaki jest stan posiadania to wie tak naprawdę tylko platinium.

Gra na zwłokę przez KNF bo tylko on ma dostęp do tych informacji i powinien także być pozwany przez poszkodowanych. GPW też nie jest tutaj bez winy.

Poza tym jeszcze z nim nie skończyliśmy tylko dopiero zaczynamy.
  • Re: naiwniacy z was Autor: ~rudy rydz [166.181.83.*]
    I tak rudy wyjdzie do przodu na tym wszystkim nawet po zaplaceniu kar
  • Re: naiwniacy z was Autor: ~przyjacielrudego [89.68.113.*]
    nie wyjdzie na swoje, bo z mojej wiedzy wynika, że już odpowiednie osoby się nim zainteresowały. kara dotyczy jednego podmiotu, a machlojki robione były na wszystkim. rudy ma kupkę w majtach, a nie się śmieje. włodek miał dosyć olewania przez rudego obowiązków na rzecz zabawy drogimi zabawkami i stąd ta zmiana prezesa - taka kara dla synka za to co narobił. "g" wiesz o tym, jak to wszystko wygląda i piszesz głupoty. zapewniam Cię, że są ludzie, którzy zrobią wiele w celu ud.pienia rudzielca. aha, włodek nie jest bez winy. prawdopodobnie gdyby nie niedojrzałość rudego, to nigdy nie było by tak jak jest teraz. on zwyczajnie olał wszystko na rzecz zabawek. koleś totalnie odciął się od swoich obowiązków.

to, że rudy zapłaci większą karę - nie tylko finansową, jest pewne. zastanawia mnie co się stanie z radami nadzorczymi. ciekawe nazwiska, ciekawa księgowość i powiązania. jak Cię to interesuje to odrób lekcje sam, bo ja rozpisywać tego nie będę.
  • Re: naiwniacy z was Autor: ~jur [62.152.144.*]
    To dlatego wszystkie zabawki wystawiono na aukcje na allegro?
  • Re: naiwniacy z was Autor: ~przyjacielrudego [89.68.113.*]
    Dnia 2013-09-05 o godz. 18:46 ~jur napisał(a):
    > To dlatego wszystkie zabawki wystawiono na aukcje na
    > allegro?

tego nie wiem, nie wiem jak wygląda sprawa własności, ale to jest do sprawdzenia w chwilę. część z tej sprzedaży to sprzedaż SPC. byłem niedawno w salonie, auta stoją. na mieście słyszałem coś o łodziach i coś o VW, ale nie wsłuchiwałem się za bardzo bo miałem ważniejszy temat.
  • Re: naiwniacy z was Autor: ~olo [194.181.188.*]
    Sądzę, że gdyby spłacił niezadowolonych to i KNF by mu trochę odpuścił . Mnie wystarczy zwrot kapitału ale chyba pietrkowi wydaje się, że nie trafi do więzienia bo wynajmie prawników a oni tylko pociągną dodatkową kasę. Lepiej żeby się dogadał niż szukał guza.

Jak to napisał Rkm może i tryby wolno mielą ale go zmielą.
  • Re: naiwniacy z was Autor: ~lekka_szydera [87.239.219.*]
    Ani Włodzimierz K. (tu na pewno), ani Piotr K. (tu prawie na pewno) nie wyjdą na tym na swoje.

Panowie K. tych pieniędzy zresztą już nie mają. Krafcoupadek to fakt. Tak jak napisano wcześniej, to nie koniec różnego rodzaju kar.
  • Re: naiwniacy z was Autor: ~1bawara [83.24.14.*]
    Gówno wiesz i gówno widziałeś to tylko początek dobierania się do Rudego
  • Re: naiwniacy z was Autor: ~piotr_ [81.15.134.*]
    :)

http://www.youtube.com/watch?v=NDYlbOF7tXw
  • Re: naiwniacy z was Autor: soft_m. [83.10.167.*]
    Piszecie niczym dzieciaki z piaskownicy :(
  • Re: naiwniacy z was Autor: ~MAX [89.72.105.*]
    A TY w swoim pojęciu zapewne jak profesor wyższej uczelni tak? Chłopie. Tu jest bicie piany i luźna wymiana poglądów, działania toczą się poza forum. Jak czujesz się poszkodowany - skontaktuj się z działem interwencji SII i włącz się w konkretne działania. A jeśli nie, to nie rozumiem Twoich wypowiedzi.

Forum to tylko forum i nikt tutaj nie poda konkretów i szczegółów.

Zastanów się co sam chcesz osiągnąć swoimi postami i jaki one mają sens?
[x]
PSWCAPITA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.