Żeby naskrobać kasę na 5,7 miliona kary pewnie będą musieli opylić co nieco, więc bądźcie w pogotowiu by nadstawiać koszyki na prawie 1,7 miliona cieplutkich akcyjek prosto od Krawców. Jak coś takiego działa można ostatnio zaobserwować na spółkach Rysia K. Ale co tam - przy takiej płynności i zainteresowaniu walorem z odbiorem pewnie nie będzie problemów :-) Dacie radę!
To nie jest takie proste jak sobie wyobrazasz. Jesli nawet sprzedadza - w co watpie - to komu?Kto od nich to odbierze i w jakiej cenie. Pakietowka? Zakladajac stalosc obecnej ceny to ich akcje sa warte jakies 490.000 na dzien dzisiejszy. Troche im brakuje do tych 5,7 mln. Krawczyki nie sa glupie i beda ciagnac strune jak sie da, a wiedza , ze w perspektywie czasu na Depku solidnie zarobia i odkuja sie. Teraz bedzie odwolanie, potem rozne Naczelne Izby, Sady. Administracyjny, Najwyzszy. Pare lat to potrwa jak znam polskie realia.
No jestem,
witam "kółko różańcowe od świętej złotówki".
Zapowiadany przez mnie zjazd kursu trwa. Ale dzisiaj to tylko przedbiegi. Zauważyłem, że w szeregach bractwa wzajemnej adoracji pojawiają się sygnały niepokoju.
Niejaki Sn77 pikuje w jednym z wpisów już nawet w 20 groszy :))
hah to sa jaja:)
Zapowiadany przez ciebie zjazd? Tylko zapomniałes dodać że zapowiedziałeś go już dawno a wystarczyło info o działce i w między czasie było 45 groszy a teraz ten zjazd jest tylko przez cisze więc weź golasie się nie osmieszaj:)
Uwolnioną z Dependa kasę cały czas dobrze inwestuję. A wzrostem kursu na informację o zakupie łączki to się nie podniecaj. Wystarczy rzucić okiem na AT w tym dniu. Widać długi górny knot nad korpusem świecy. Wiesz co to znaczy? Że podaż zasypała popyt. Innymi słowy mówiąc: rozsądni zawalili papierem naiwnych :)) A teraz popatrz sobie, gdzie jest kurs i kto tamtego dnia zrobił mądrze?
Po drugie. Prezes Kluba pisząc o zakupie łaczki zapomniał podać w komunikacie kwotę, hmm? Ale pisząc info o linii kredytowej nie poprzestał na ogólnej informacji, że chodzi o kredyt. Wówczas, gdyby teraz podali finalne info, że dostaną 200 mln $, może miałbyś tę swoją złotówkę albo 2 PLN. Tymczasem w informacji od razu Prezes huknął z grubej rury, że idzie o 200 mln baksów. Od tamtej pory nie ma pożywki do jazdy w górę. Jedynym paliwem są robione ostatkiem sił zakupy przez tzw napaleńców, których oczywiście rozsądni zawsze zasypują kwitem. Krawce pewnie też już się w dużej mierze odsypali.
błyszczysz jak nie wiem co:) faktycznie trzeba byc znawca AT żeby widzieć że ogromna podaż zasypała popyt:) kuźwa skad ty się urwałeś:) popytu nie ma bo jest cisza, raczej zrozumiałe, podaż tez ogromna co świadczy że drobni wychodzą którzy mają dość i tyle:)
A twoje nowe inwestycje to naprawde daruj sobie takie pisanie bo z ciebie taki inwestor że hoho:) napisz co kupiłes zaraz po zakupie to się wszyscy pośmiejemy:)
Odpowiem tymi samymi słowy: faktycznie trzeba być znawcą AT żeby NIE WIDZIEĆ, jak podąża kurs od czerwca :)
A co do liczby akcji, no cóż, jakie rwanie na info, takie sypanie.
Dziwne tylko, że ujawniają się zniecierpliwieni, a jakoś nie ustawiają się wyżej i wyżej chętni :))
Powiem Ci jeszcze coś, bo obserwuję temat i mam wieści z mail i telefoniczne, sporo tego towaru czeka na wysypkę przy lada okazji. Jak jej nie będzie, to i tak poleci. Nie życzę tego nikomu, bo co mi po ludzkich nerwach, ale nie zmienię też sytuacji.
A jak chcesz poznać moje inwestycje? Na stary adres mogę puścić, no problem.
przecież tutaj cały czas jest ta sama gra czekają aż arkusz się zapełni po stronie K i wysypują podbiją kurs paroma akcjami o grosz wyżej na koniec sesji a brania papier nie ma
Osuniecie sie kursu to wynik braku infa. AT na NC to raczej nie ma znaczenia. Ja nie moge zrozumiec, po co sie ru non stop produkujesz jak pozbyles sie akcji? Wytlumacz mi to.
Patrzycie i główkujecie jak to jest czym bliżej tym niżej . Marzenia pryskają niczym bańka mydlana na początku roku Depend miał być spółką roku a na koniec okazał się porażką roku tak panowie Uv , nwa , wariat , Tomku , Bartku no i wielki pasterzu Rybo
niech sobie uzywaja.. w koncu brak popytu oraz fakt, że spolka milczy wiec mają pożywke..
o dziwo jak cena akcji spada tym ilosc postow negatywynych tych ludzi, ktorych znamy opinie na temat spolki choc nie maja akcji to pisza tu dzien i noc - wzrasta. jest to wprost proporcjonalne do tego jak cena rosnie, wtedy tacy osobnicy po prostu znikaja..
jak wszystko w koncu sie zakonczy bedzie nam ich brakować :)
tak samo i jest jak spółka rośnie pamiętasz do piątku przebijemy 0,80zł albo jazda na 2zł niżej niż 0,50zł już nie będzie . NWA w innym poście wkleiłem twoje pytania przed WZA i jak masz już odpowiedz ze strony członków ile posiadają akcji :)
czlowieku zamilcz juz bo nie moge czytac twojego spamu... Czy ty jestes chory umyslowo ? Sprzedales to ok. Idz zarabiac ze swoim przydupasem 4,5% i tam spamujcie.
wy piszecie że posiadanie akcji przez zarząd to nie ma znaczenia , a ja twierdzę że ma bo jeżeli prezes członek zarządu ma tylko znikomą ilość akcji lub nie posiada to po pierwsze ma zero dopowiedzenia podczas WZA po drugie nie wierzy w spółkę że ona będzie się rozwijać i tym cena akcji będzie wzrastać i wraz z tym jego pakiet
lork spółka odpowiada na pytania tak jak poseł i nic się nie dowiem sam wiesz to z raportów i z odpowiedzi prezesa a po drugie to ja Cię nie denerwuję tylko kurs że spada a ty nie wiesz dlaczego i patrzysz jak Twój portfel kurczy się z dnia na dzień z miesiąca na miesiąc
co ty pierd... ? :) Ja sie o swoj portfel nie martwie bo to nie jedyna spolka jaka mam w portfelu. Poza tym nie zyje tylko z tego wiec czym sie tu denerwowac ? :) Mnie nie interesuje czy dzis jesst 31 czy za tydzen bedzie zlotowka. Nie gram dt. Irytuje mnie jedynie twoje latanie jak kot z pcherzem po watkach odgrzebywanie odkopywanie i zmiana decyzji co 5 sekund. Czasami mozna tu poczytac normalne posty cos wnoszace, a przez taki ciagly spam mozna je przeoczyc. Tyle miale do powiedzenia. Teraz sobie spadam :)
No cóż, jak widać przewidziałem trafnie obecną sytuację.
3 września można było oddać papier po ok. 34 grosze, a dwie sesje później na podbitce doszło nawet do 44 grochów.
Kto mądry ten skorzystał, a teraz poczytajcie swoje odpowiedzi sprzed miesiąca i popatrzcie na dzisiejszy arkusz zleceń, zaledwie miesiąc z hakiem po założeniu tego posta.
Twój czas się kończy, a mój (zima), dopiero nadchodzi. A w rym roku ma być wczesna i bardzo mroźna. Już niedługo zesztywniejesz i paluszki nie będą mogły stukać w klawiaturę komputera.
Spolka zeszmacona została na maxa. Nie pierwsza firme ryże doprowadzają do takiej sytuacji. Jeśli Dependowi wreszcie uruchomia kredyt to i tak znajdziemy się w innej lidze ale na chwile obecna gdy się patrzy na kurs i kolejna sesje spadki to zal dupe sciska.
prosimy nie nabijac sie z naszego prezesa. On nie tylko dziala w naszym (akcjonariuszy) interesie ale robi to za darmo, nie pobiera za swoja prace pensji. Taki pracownik to skarb.