• cisza Autor: ~one [89.69.118.*]
    cicho zrobiło się na forum, chyba niektórzy tracą pewność siebie. Kurs rośnie a miał spadać ...
  • Re: cisza Autor: ~GMBH [217.153.90.*]
    Wytłumaczcie mi dlaczego ma spadać ? Dlatego , że spółka zaczęła zarabiać więcej ?Dlatego że ma większe przychody ? Dlatego że jesteśmy prawie w przeddzień premiery nowego produktu , który może się okazać sporym sukcesem ? Dlatego że spółka zaczęła dostrzegać drobnych akcjonariuszy i kontaktować się z nimi nawet na forum ? Jeśli powyższe powody to powód do spadku to gratuluję nowemu modelowi myślenia . :))) To tylko moje zdanie i proszę się nie sugerować nim przy podejmowaniu decyzji inwestycyjnych .
    P.S. Jeśli chodzi o premierę nowego produktu to chodzi o smartfony które mają być w czwartym kwartale . Uściśliłem żeby było wszystko jasne .
    Pod co dziś spadaliśmy ? Aha OFE , tylko że ich nie ma w akcjonariacie tej spółki .
  • Re: cisza Autor: ~czwartek [217.173.180.*]
    Może chociaż jutro wzrost:) ostatnie dwa dni były obiecujące, ale dziś trochę głęboko znowu spadliśmy.
  • Re: cisza Autor: ~JayD [31.174.18.*]
    Kursowstrzymywacz pod koniec ustawił się na 2,80 i 2,83 i nie było szans.
    Trzymają kurs nisko aby pozbierać od zniecierpliwionych. Myślę że jeszcze trochę tak będą trzymać.
    W morzu czerwieni i taka niespodzianka telesfor na zielono . :)))
    Tak jak myślałem wczoraj bohatersko skończyliśmy na plusie przy ogólnej tragedii na rynku , a dzisiaj kiedy jest odbicie na rynku to pewnie spadniemy . :))) Chyba trzeba niedługo pograć pod smartfona i koniec trzeciego kwartału . Jak myślicie ?
  • Re: cisza Autor: ~tf one [79.185.114.*]
    będą 2 duże strzały kursu w górę na jesieni, tak najczęściej rośnie ta spóła, trzeba nieco cierpliwości. Najlepsze, że może się to wydarzyć bez żadnego infa, jak już bywało,
    pozdro
  • Re: cisza Autor: ~one [89.69.118.*]
    czyżby dziś?
  • Re: cisza Autor: ~one [89.69.118.*]
    chyba jednak nie dziś ale już niebawem
[x]
TFONE 0,00% 3,07 2016-12-08 11:15:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.